Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Tuba Büyüküstün’e İstiklal Caddesi’nde Şok Saldırı!

Tuba Büyüküstün’ün ünü özellikle Arap ülkelerinde fazla olurken, geçtiğimiz gece Tuba Büyüküstün talihsiz bir olay yaşadı.

Tuba Büyüküstün’e İstiklal Caddesi’nde Şok Saldırı!
Aslan Özdemir
12 Mart 2016 14:07

Özel bir etkinlik için İstiklal Caddesi’ne giden Tuba Büyüküstün, etkinlik çıkışında hiç beklemediği bir olay ile karşılaştı.

Hayrettin Kaya

Tuba Büyüküstün’ünü sevdiğini söyleyen bir grup turist, Tuba Büyüküstün’ün üzerine hızlı bir şekidle yürüyünce oyuncu ne olduğunu anlamadı. Abartılı sevgi karşısında ne olduğunu anlamayan Tuba Büyüküstün, korkarken, sevgi gösterisi bir anda arbedeye dönüştü.

Yaşananlardan dolayı çok korkan Tuba Büyüküstün, hızlıca olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Kendisi için özel olarak hazırlanan araca binen ve bölgeden uzaklaşan Tuba Büyüküstün, yaşadığı bu saldırını şokunu üzerinden atamadı.

Söyleşiye Katıldı

Tuba Büyüküstün, Akbank Sanat tarafından düzenlenen özel bir söyleşiye katılmak için İstiklal Caddesi’ne giderken, yaşanan olayların oyuncuyu epey üzdüğü de görüldü.

Dizide Rol Almayacak!

Söyleyşide hakkında ve kariyeri ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Tuba Büyüküstün, şu an için hiç bir dizi projesinde yer almayacağını söyledi. Bu kararının gerekçesini de açıklayan Tuba Büyüküstün, dizilerdeki reyting kaygılarının kendisinin çalışma şekli için uygun olmadığını söyledi. Ünlü oyuncunun aldığı bu karar hayranlarını üzse de Tuba Büyüküstün sinema projelerinde yer alacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.