Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C

TP-Link 4G Destekli Modemin Tanıtımı Yapıldı – Fiyatı Ve Teknik Özellikleri

Ülke genelinde 4.5G ile karşılaşmaya hazırlandığımız şu günlerde TP-LINK de 4G destekli ürünlerini ardı ardına satışa çıkarıyor..

TP-Link 4G Destekli Modemin Tanıtımı Yapıldı – Fiyatı Ve Teknik Özellikleri
26 Ocak 2016 13:02

Ülke genelinde 4.5G ile karşılaşmaya hazırlandığımız şu günlerde TP-LINK de 4G destekli ürünlerini ardı ardına satışa çıkarıyor. Özellikle, 4G LTE destekli, üstünde bulunan anteni sayesinde detaylı alanı da geniş bulunan Archer MR200 modeli Ülke pazarında görücüye çıktı. Bünyesinde 4G destekli SIM kart yerleştirilerek kullanıma sunulan bu harika cihaz, 4G ile daha hızlı ve güvenli bir ağ gerçekleşmesine olanak sağlıyor

Yeni Archer MR200, ikili kanal desteğini bulunduran bir yönlendirici olan (router). 4G teknolojisi dahilinde 150Mbps indirme kapasitesine çıkabilme yapısına sahip yönlendirici vasıtası sayesinde aralıksız şekilde HD film izlenebilecek, video sohbet yapılabilecek üstelik hızlı dosya da indirilebilecek. Çift kanal desteği yer alan bu yeni ürün, 5 GHz kanalında net 433Mbps, bunun dışında 2.4 GHz kanalında ise ortalama 300Mbps kablosuz hızlar ile 4G bağlantısını meraklılarına aktarabiliyor. Üzerinde bulunan 2 özel iletim dahili anteni ile birlikte yüksek performanslı ve geniş alana dağılan, kararlı bir kablosuz ağ paylaşımı sağlıyor.

Modem özelliği içerisinde TP-LINK Archer MR200 yarısında 4G LTE modem ile SIM kart yuvası bulunuyor. Bu belirtilen SIM kart ürüne yerleştirilerek 4G üzerinden birden çok kişi ya da cihaz interneti kullanabiliyor. Mesela Akıllı Telefon ya da Akıllı televizyonlar gibi home ofis tarzı kullanılabilen cihazları de 4G ile internette kullanımını sağlamak artık mümkün.

Archer MR200 modelinin üst kısmında yer atan ayrıca 1 adet LAN/WAN giriş kanalı da bulunuyor. bununla birlikte ürün fiber, kablo ile DSL modemlere de bağlantı kurabiliyor. İşin özü ürün 4G destekli SIM kart ile birlikte mobil internet kullandıran bir mobil router gibi sabit DSL-fiber-Kablonet modemlere erişim sağlayan bir kablosuz router şeklinde görev yapıyor. Bu dönemde kullanılmakta olan 3G destekli SIM kartlarla da işlem gören cihazın belirtilen piyasa satış fiyatı 204 USD+KDV olarak belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.