Dolar 32,5523
Euro 34,8893
Altın 2.430,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Toşhiba, WiFi’a Bağlanabilen Bellek Kartını Piyasaya Sürecek!

Wi-Fi SD kart çeşitleri oldukça uzunca bir süre içerisinde teknoloji piyasasında yer almıştı. Ancak gene bu küçük gereçlerin çok iyi çalışmakta olduğu söylemek binevi güç..

Toşhiba, WiFi’a Bağlanabilen Bellek Kartını Piyasaya Sürecek!
29 Ocak 2016 10:57

Wi-Fi SD kart çeşitleri oldukça uzunca bir süre içerisinde teknoloji piyasasında yer almıştı. Ancak gene bu küçük gereçlerin çok iyi çalışmakta olduğu söylemek binevi güç.

Her ne kadar fazlası ile kullanımda kolaylık sunmakta olan bir çalışma gereci olsa bile, birçok modelden iyi performans elde edilemiyor. Bu alan içerisinde birden fazla model incelemeye alındı. Fakat Toshiba’nın 32 GB’lık FlashAir Wi-Fi SD bellek kartı, iddia durumlarına yönelik olarak çok daha iyi çalışmakta olduğu sonucuna ulaşıldı.

Ülkemiz içerisinde de teknoloji pazarına sunulmakta olan ve Amazon üzerinden yaklaşık olarak 30 Dolar’a temin edilebilmekte olan 32 GB’lık Toshiba FlashAir, 60 Dolar’a satışa sunulan Transcend 32 GB ve 90 Dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olan Eyefi Mobi 32GB’a rakip olmayı büyük bir amaç haline getirmiştir.

Toshiba FlashAir’ı aşağıda bulunan üç adımı takip ederek çalışır hale getirebilirsiniz;

1- Toshiba FlashAir’ı kameranızın iç kısmına yerleştirin. Kameranızı açık konuma getirtin. Bu şekilde olarak Toshiba FlashAir otomatik olarak Wi-Fi sinyali yaymaya başlayacaktır.

2- Bilgisayar ya da telefonlarınızı Wi-Fi menüsüne yönelerek, buradan Toshiba FlashAir’ı bulup, bağlanmasını istemelisiniz.

3- Şu an ise Toshiba FlashAir’ın Android, iOS veya masaüstü uygulamasını indirip açık konuma getirerek, resimlerinizi transfer etmeye başlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.