Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
15°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Toshiba bir kere daha çığır açmaya hazırlanıyor

Toshiba tarafından gelen yeni bilgiler çığır açmaya hazır olduğunu da belirtti.

Toshiba bir kere daha çığır açmaya hazırlanıyor
29 Ocak 2016 20:30

Toshiba tarafından gelen yeni bilgiler çığır açmaya hazır olduğunu da belirtti.

Toshiba Wi-Fi’ye bağlanabilen SD kartı üretti. Kameranıza Wi-Fi özelliği katmak ister misiniz? Bu bellek kartı sizin için bunu yapıyor.

Wi-Fi SD kartlar oldukça uzun bir zamandır kullanımda. Fakat yine de bunların çok iyi çalıştığını söylemek güç. Her ne kadar fazlasıyla kullanım kolaylığı sunan bir çalışma prensipleri olsa da, pek çok modelden iyi performans elde edemiyorsunuz. Bu alanda pek çok model inceledik. Ama Toshiba’nın 32 GB’lık FlashAir Wi-Fi SD bellek kartı, iddiaya göre fazlasıyla iyi çalışıyor.

Toshiba FlashAir’ı aşağıdaki 3 adımı kullanarak çalışır hale getirebiliyorsunuz:

1. Toshiba FlashAir’ı kameranızın içine yerleştirin. Kameranızı açın. Böylece Toshiba FlashAir otomatik olarak Wi-Fi sinyali yaymaya başlayacak.

2. Telefon veya bilgisayarınızın Wi-Fi menüsüne gidip, buradan Toshiba FlashAir’ı bulup, bağlanmasını isteyin.

3. Şimdi Toshiba FlashAir’ın Android, iOS veya masaüstü uygulamasını indirip açarak, fotoğraflarınızı transfer etmeye başlayabilirsiniz.

Ülkemizde de satışa sunulan ve Amazon üzerinden yaklaşık 30 Dolar’a temin edilebilen 32 GB’lık Toshiba FlashAir, 60 Dolar’a satışa sunulan Transcend 32 GB ve 90 Dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olan Eyefi Mobi 32GB’a rakip olmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.