Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Termal Su Kullanmak İçin 3 Neden

Termal sular, içeriğinde zengin mineral bileşikleri barındıran ve cilt için mucizevi bir destek olan şifalı sulardır. Magnezyum ve Selenyum gibi mineralleri bulunduran tazeleyici ve temizleyici sulardır.

Termal Su Kullanmak İçin 3 Neden
8 Şubat 2016 13:53

Termal sular, içeriğinde zengin mineral bileşikleri barındıran ve cilt için mucizevi bir destek olan şifalı sulardır. Magnezyum ve Selenyum gibi mineralleri bulunduran tazeleyici ve temizleyici sulardır. İşte 3 neden ;

  1. Benzersiz Bir Temizleyicidir ; İçeriğindeki zengin mineral yapısı sayesinde ciltte var olan yağı ve kiri kolayca temizlemenize yardımcı olur. Akne ve sivilcelerin oluşumunun önüne geçer ve cildi taze tutar. Gün içerisinde ciltte oluşan yorgunluk, kötü hava koşulları ve zararlı etkenlere karşı cildi daima zinde tutar ve gözenekleri açarak cildin sağlıkla ışıldamasını sağlar.
  2. Daha Genç Bir Cilt; Termal suların hafif formülü ve magnezyum açısından zenginliği sayesinde cilt anında toparlanır. Kuru ciltleri derinlemesine nemlendiren eşsiz formülü sayesinde cildin nem dengesini ayarlar ve cildi kuruluğa karşı korur. Kolajen dokuyu uyararak yeni ve genç hücre üretimini destekler. Ciltte oluşabilecek çizgilerin ve kırışıklıkların önüne geçer. Aynı zamanda cildi toparlar ve sıkılaştırır. Yüzünüze uygulayabileceğiniz gibi tüm vücudunuzda da rahatça uygulayabilirsiniz.
  3. Harika Bir Makyaj Bazıdır; Termal sular içeriğindeki zengin formülü sayesinde cildi anında yatıştırır ve rahatlatır. Eşsiz bir makyaj öncesi bazıdır. Temiz bir cilde makyaj öncesinde nazikçe sıkınız ve 5 dakika bekleyiniz. Cildinizde makyajın sabitlenmesi ve cildinizin sağlıklı görümesini istiyorsanız termal suları mutlaka deneyin. Sprey haldedir ve kullanımı kolaydır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.