Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Tebrikler Sinop Spor

25 Ağustos 2017 13:47

Tüm futbol sevenler tüm Sinoplular canlı yayınlanan maça kitlendi.

Sinop ilinin futbol geçmişinde ilk defa ulusal kanal A tv Spor canlı yayın ile futbol severlerle buluşturdu..Tüm futbol sevenler tüm Sinoplular canlı yayınlanan maça kitlendi.

Hayrettin Kaya

Şehir heyecanlı, seyirciler heyecanlı, Sinop nüfusuna kayıtlı tüm insanlar maçı yakından izlediler.

Maç saati gelip çattığında ekranda Sinop Spor adını bile görmek insanı çok mutlu etti. Alışkın değiliz bayramlık alınmış çocuk gibiyiz hepimiz.

Sinop ilinin tanıtımı için gerçekten inanılmaz bir fırsat.  Sebahattin Ali’nin dediği gibi’’Dışarıda deli dalgalar’’görüntüsü ile başladı maç yayını.

Stadyumun karşı tribün Mor Beyaz renklere boyanmış bir menekşe tarlası gibi. Yeni Transfer Alanzinho’da bugün Sinop’a gelmiş. Havalimanı’nda davul zurna ile karşılanmış şehir moraldenmiş.

Buraya kadar her şey güzel ve moral verici…

Tanıtım adına yatırımlar geri dönüşü alınmaya başlandı.

Maça gelirsek İlk yarıda oynanan futbola baktığımızda Yeni Amasya spor daha organize olduğunu gördük. Ayağa top yapan ileride çoğalan gerektiğinde topu çizgilere atan bir görünüm içersindeydi. Kulüp olarak bu tür organizasyonlara daha alışık olması ve tecrübeli olması sahaya yansıyordu.

Sinop Spor başta aşağı yenilenmiş ve sezonu Şampiyonluk parolası ile açmış bir kulüp. Sezon açılışını ve kamp sürecini iyi değerlendirmelerine rağmen ilk yarı itibari ile çok dağınık bir takım hüviyetindeydi.

Orta sahada top tutamayan, defanstan top çıkaramayan, dağınık bir görüntü sergiledi. İleriye top taşıyamayan yeni transferleri Teteh’yi bir türlü topla buluşturamayan ve uzun toplarla çıkmayı tercih eden bir Sinop Spor.

Teknik Direktör Mehmet Köseoğlu futbolcuları çalıştırırken top kayıpları konusunda çok çalıştırması gerekiyor.

Maçın sonucunu bireysel hatalar belirleyecekti ki öyle oldu. Futbolcuların bireysel hataları skoru belirledi.

Teteh ne kadar isabetli bir transfer olduğunu attığı iki gol ile gösterdi. İlk gol tam bir usta işiydi. Topu taşıyan kaptan Ahmet ise iyi işler yapmaya çalıştı.

Yine iki gol atan Mustafa Tahran’da takıma ne kadar yararlı olduğunu gözlemledik. Sinop Spor’un en iyisi olarak ikişer gol atmalarına rağmen bence Kaleci Ertuğrul’du.

Bu takıma Alanzinho’da (Sinop’lu Ali)girince orta saha daha çok top yapan takım haline gelecektir.

Ancak bu tur kimseyi aldatmasın. Kamyon devrilmeden ben yol göstereyim de…

Ancak inanılmaz bir çalışmanın ürünü Sinop Spor. Eksiklikler giderildiğinde çok can yakar bu takım.

Seyirci profili tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Medeni insanların şehridir. Ekrana gelen şık, zarif hanımları ile ne kadar da modern olduğunu gösterdi…

Yeni Amasya takımı bal liginde Sinop Sporun en yakın rakibi olacak gibi görünüyor.

Sinop Sporlu futbolcular ise ‘’Ben elmayı dişlerim, kupada evine gönderirim’’dediler.

Sakına bu başarı sizleri şımartmasın. Daha bardak dolmadan sakına taşmayın!!Sadece ortada bu kadar yatırıma bir tur geçtiniz.Tur geçtiğiniz takım gecen sene Ziraat kupasında Gruplara kaldı ve 4 puan kazandı.Onun içindir ki şimdi beklentiler bu noktaya geldi.

Bize gurbette bu heyecanı yaşattığınız için tebrikler çocuklar, tebrikler maden grup, tebrikler Başkan Ayhan Özhan. Bir tebrikte Sinop Spor seyircisine.

Emeği geçen başta Başkan ve yönetim kuruluna, teknik ekibe ve futbolcuları kutlarım.

Adil YILDIZ

22 AĞUSTOS 2017

iSTANBUL

 

 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.