Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Survivor’da Yılmaz Morgül ile Atakan kavgası

Survivor 15 Mart Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelirken, yeni bölümde Yılmaz Morgül ile Avatar Atakan kavga etti.

Survivor’da Yılmaz Morgül ile Atakan kavgası
16 Mart 2016 09:22

Survivor’ın 15 Mart Salı akşamı yayınlanan yeni bölümüne Yılmaz Morgül ile Avatar Atakan’ın kavgası damga vurdu.

Yarışmaya katılacağının açıklanmasının ardından yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden birisi olan ve sosyal medyada yoğun bir takip altında tutulan Yılmaz Morgül bu sefer Atakan ile kavga etti. Programda yaptığı sert çıkışlar ile gündeme gelen Yılmaz Morgül’ün Atakan ile yaptığı bu kavga İlk değildi. Daha önce de karşı karşıya gelen iki isim arasında bu nedenle gerginlik oluşurken yaşanan son kavgada Atakan çok iddialı ve tehditkar konuştu.

Tartışmayı Yılmaz Morgül’ün sözleri başlatırken ada konseyine katılan ünlüler grubunda Yılmaz Morgül Atakan’ın liderlik için oynadığını söyledi. Bu sözler sonrasına ikili arasındaki ilişki tekrar gerilime sahne olurken Atakan bu sözlere sert bir şekilde yanıt verdi.

Atakan, Yılmaz Morgül’ün takım içerisinde daha önce de pek çok kişi ile tartıştığını fakat kendisinin bu tartıştığı kişilere benzemediğini belirtirken Yılmaz Morgül’ün dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Kendisiyle tartışmasının sonrasında Yılmaz Morgül’ün, Mosmorgül olacağını söyleyen Atakan bu sözleriyle de Yılmaz Morgül’ün tehdit etmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.