Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Survivor’da Kim Elendi? Kimler Eleme Potasında?

Yarışmacılar tarafından adadan gitmesi için adı yazılan Yılmaz Morgül ile eleme stresi yarışacak diğer yarışmacı ise Ezgi Avcı.

Survivor’da Kim Elendi? Kimler Eleme Potasında?
Aslan Özdemir
14 Mart 2016 20:49

Survivor’ın yeni bölümünde dokunulmazlık yarışması adeta nefesleri kesti.

Hayrettin Kaya

İki takımın birbiriyle kıyasıya mücadele ettiği dokunulmazlık yarışmasında kaybeden takım ünlüler takımı oldu.

Survivor’da yarışmanın sonuna yaklaştıkça rekabet de giderek artıyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabette geçtiğimiz gün yapılan dokunulmazlık oyununda ünlüler kaybetti.

Yapılan oyun sonrasında kaybeden takımdan bir yarışmacının adadan gönderilecek olması oyunun daha da önemsenmesini sağlarken bu konuda ünlüler takımından bir kişinin elenecek olması ünlüler takımında üzüntü yarattı.

Yarışma sonrasında ünlüler takımı ile konsey yapan Acun Ilıcalı gergin ortam hakkında tek tek yarışmacılardan fikir alırken yapılan oylamada en çok oyu alan isim Yılmaz Morgül oldu. Yarışmacılar tarafından adadan gitmesi için adı yazılan Yılmaz Morgül ile eleme stresi yarışacak diğer yarışmacı ise Ezgi Avcı.

Ünlüler takımından hangi ismin eleneceği yapılacak eleme gecesinde belli olacak. Halk oylaması ile birinci gelen isim oylamaya çıkması için üçüncü bir yarışmacıyı söylerken 3 yarışmacı arasında yapılacak olan oylama sonucunda az oyu alan adaya veda edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.