Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Survivor Serkan’dan Üzücü Haber

Survivor yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Serkan Ercan sakatlığından dolayı yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor Serkan’dan Üzücü Haber
15 Şubat 2016 15:24

Survivor Serkan’dan Üzücü Haber

Survivor yarışmasında Ünlüler Takımı’nın dikkat çeken isimlerinden bir tanesi olan Serkan geçirdiği sakatlık dolayısı ile oyunlarda oynayamıyordu. Dizinde oluşan rahatsızlık nedeni ile hastaneye gönderilen Serkan’ın doktorlar tarafından artık yarışamayacağına karar verildi.

Ünlüler Takımı’nda Dengeler Değişti!

Serkan’ın sakatlığının ciddi boyutlara ulaşması nedeni ile Survivor hayatına bundan sonra devam edemeyeceği takım arkadaşlarına 14 Şubat Pazar akşamı yapılan ada konseyinde açıklandı. Acun Ilıcalı bu haberi üzülerek verdi. Serkan hakkında güzel haberler duymayı bekleyen takım arkadaşları bu haber karşısında çok üzüldüler.

Serkan’ın Survivor’a devam edemeyecek olması takım arkadaşlarını çok üzdü. Acun Ilıcalı bu haberi

Serkan’ın Elenmesi İle Yerine Gelen Yarışmacı Belli Oldu

Acun Ilıcalı sms’e çıkan ve yeni yarışmacı adayı olan Alper’in de sağlık sorunları nedeniyle Survivor’da yarışamayacığını açıkladı. Acun Ilıcalı yarışmacıların durumlarının belli olmadığı için sms oylamasını başlatmadıklarını dile getirdi. Böylece Survivor’dan Serkan ve Alper’in ayrılması ile Ünlüler takımına Serkan’ın yerine Mehmet dahil oldu.

Dokunulmazlık Oyununda Ünlüler Takımına Katılan Yarışmacı Belli Oldu

Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler takımı kazandığı için takımlarına yeni bir yarışmacı dahil olacaktı. Bunu halkın verdiği smsler belirleyecekti. Fakat yarışmacıların sağlık sorunları nedeni ile bütün dengeler değişti. Acun Ilıcalı’nn yaptığı açıklamalardan sonra Ünlüler Takımı’na dokunulmazlık oyunundan sonra katılan yarışmacı Yağmur oldu. Böylece Ünlüler Takımı 12 kişi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.