Dolar 32,4955
Euro 34,7477
Altın 2.487,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Survivor Nagihan Karadere Kimdir?

Survivor’a katıldıktan sonra ilgi odağı olan Nagihan Karadere hikayesi en çok merak edilenler arasında. İşte Nagihan Karadere’nin gerçek hayattaki yaşamından önemli notlar ve başarıları…

Survivor Nagihan Karadere Kimdir?
17 Mart 2016 21:30

Survivor’a katılan ünlüler grubunda yer alan Nagihan Karadere iddialı yapısı ve agresif davranışlarıyla yarışmanın en çok ilgi çeken isimlerinden birisi oldu. 1984 doğumlu Nagihan Karadere İstanbul’da doğup büyüdü ve ardından pek çok müsaade müsabakaya katılarak başarılı işlere imza attı.

Türkiye’nin yetiştirdiği önemli sporculardan olan Nagihan Karadere Ankara’da katıldığı müsabakalarda pek çok kez altın madalya almaya hak kazanırken özellikle 400 metre branşında oldukça iddialı.

Nagihan Karadere son olarak 2011 yılında Dünya Üniversitesi Yaz oyunlarına katılırken 4×400 metre bayrak yarışlarında gümüş madalya almaya hak kazanan Milli takımda yer almıştı.

Sporcu kimliği ile öne çıkan ve özellikle hız gerektiren yarışlarda başarılı olan Nagihan Karadere Survivor için oldukça iddialı yarışmalarda bir tanesi. Dün gece yayınlanan Survivor programındaki agresif yapısı nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından da uyarı alan Nagihan Karadere tüm program boyunca bu tutumunu sergiledi.

Ünlüler takımında yer alan Nagihan Karadere, finale kadar gidecek yarışmacılar arasında. Ünlüler takımında zayıf kişilerin olması, Nagihan Karadere’nin yarışmadaki final şansını arttırırken, son zamanlardaki hareketleri nedeniyle diskalifiye tehlikesi de bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.