Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Survivor Hilmi Cem Oyuncu Oluyor! Hilmi Cem Hangi Dizide Oynayacak?

Geçen dönemin Survivor yarışmacılarından olan Hilmi Cem İntepe, ekranlara çıkıyor. Hilmi Cem yeni dizi için hazırlıkların başladığını duyurdu. Peki Survivor Hilmi Cem hangi dizide oynayacak?

Survivor Hilmi Cem Oyuncu Oluyor! Hilmi Cem Hangi Dizide Oynayacak?
28 Şubat 2016 13:19

Geçen dönemin Survivor yarışmacılarından olan Hilmi Cem İntepe, ekranlara çıkıyor. Hilmi Cem yeni dizi için hazırlıkların başladığını duyurdu. Peki Survivor Hilmi Cem hangi dizide oynayacak?

ı ilk defa ekranlara çıkan ve daha sonra Ekranların sevilen programı Survivor ile ünlenen Hilmi Cem İntepe gerek yarışmalardaki performansı ve gerekse yakışıklılığı ile geniş hayran kitlesine sahip olmuştu. Yakışıklı oyuncu şimdide hayranlarını karşısına yeni bir dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.

Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz, çekimleri mart ayının ilk haftası başlayacak dizide Hilmi Cem İntepe ile kamera karşısına geçecek Adını “Survivor” yarışmasıyla duyuran İntepe ile tescilli güzel Deniz, önümüzdeki günlerde çekimler için Bodrum’a gidecek.Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor’ı birinci bitirerek büyük ödülün de sahibi olmuştu.

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.

Üniversitedeki 2. yılında Muğla’dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.

Hilmi Cem İntepe, geçtiğimiz sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katılmış. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

Dilan Çiçek Deniz Eşlik Kimdir?

19 yaşında 1995 Sivas doğumlu genç oyuncu 1.79 boyundadır. Ege Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. 15 yaşında modellik yapmaya başlayan güzel oyuncu Miss Türkey 2014 güzellik yarışmasında kendini göstermiştir. Dilan Çiçek Deniz’in sevgilisi Servan Turan’dır. Şükrü Özyıldız’ın başrol oynadığı yaz dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterine hayat vermiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.