Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Survivor Eda neden adada kilit isim?

Survivor yarışmacılarından olan Eda Akkaya “ Bütün ünlü yarışmacılar bu yarışmada maske takıyor” diyerek birçok kavganın fitilini ateşlemişti. Özellikle Yılmaz Morgül’den büyük tepki alan yarışmacı bir anda kilit isim olarak ortaya çıktı.

Survivor Eda neden adada kilit isim?
14 Şubat 2016 15:03

Survivor Eda neden adada kilit isim?

Sezona hızlı bir giriş yaparak son dönemlerin en çok başlama reytingini elinde tutan Survivor da Yılmaz Morgül, Nagihan, Eda ve Tuğba Özay gibi daha birçok farklı karakterin yarışmasında yine gözler Eda üzerinde kilitlenmişti.

Özel bir grup olduklarını devamlı olarak niteleyen Yılmaz Morgül, Atakan’ın yaptığı güzel yakıştırmaya bir anda tepki gösterdi. Atakan Eda için “ Prenses Eda” yakıştırmasını yapması nedense Yılmaz Morgül için kavganın fitilini ateşleyen bir durum ortaya çıkardı. Eda’nın prenses diye çağırılması durumuna öfkelenen Yılmaz Morgül “ Prensesler asil olur, herkese selam verir” diye yeni bir kavganın başlamasına sebep oldu.

Eda’nın ne diyeceği şu an için büyük bir merakla bekleniyor. Adanın kilit isimleri arasında yer alan Eda ise en iyi anlaştığı Yunus Günce ile birlikte yarışmaya devam ediyor. Bakalım yarışmadaki kaderi ne şekilde etkilenecek. Bu söz diğerlerince de büyük bir tepkiye mal olacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.