Dolar 32,5392
Euro 34,8728
Altın 2.432,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Survivor 15 Şubat Pazartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı

Survivor’da 15 Şubat Pazartesi akşamı oynana ödül oyununda yarışmacılar yumurta için mücadele ettiler. Bu zorlu oyunun galibi Ünlüler Takımı oldu.

Survivor 15 Şubat Pazartesi Ödül Oyununu Kim Kazandı
15 Şubat 2016 23:25

Survivor 15 Şubat Pazartesi Ödül Oyunu

Survivor yeni haberleri, yeni yarışmacıları ve yeni oyunları ile kaldığı yerden nefes kesmeye devam ediyor. Ünlüler Takımı için oldukça üzücü bir ada konseyinin ardından ilk oyun gerçekleşecek. Ünlüler Takımı’nda yer alan Serkan sakatlığının ilerlemesi bebesi ile Survivor hayatına devam edemeyecek. Doktorların kararı ile Survivor’a veda eden Serkan için takım arkadaşları oldukça üzüldü. Serkan’ın ayrılması ile onun yerine Mehmet geldi. Mehmet kendini ödül oyununda gösterebilecek mi? Ünlüler Takımı’nın diğer yeni yarışmacısıda Yağmur oldu.

Survivor 15 Şubat Pazartesi Ödül Oyunu: Yarışmacılar kendileri için hayati önem taşıyan ödülleri kazanabilmek için mücadele etmeye devam ediyorlar. Bu haftanın son ödül oyununda yarışmacılar yine zorlu bir parkuru tamamlamak zorunda kaldılar. Parkurun sonunda ellerinde bulunan diskler ile yumurtaları devirip sayı kazanmaya çalıştılar.

Survivor 15 Şubat Pazartesi Ödül Oyunu Ödülü: Yarışmacılar zorlu ödül oyununun sonunda kişi başı 4 adet yumurta kazanmak için mücadele ettiler. Açlık ile mücadele eden yarışmacıları ödülü duyunca çok sevindiler.

Survivor 15 Şubat Pazartesi Ödül Oyunu Kazanan Takım: Zorlu bir mücadelenin ardından ödül oyununda galip olan takım Ünlüler Takımı oldu. Ünlüler Takımı kazandıkları ödül için çok sevindiler. Ünlüler Takımı 10 – 7 bir galibiyet alarak Gönüllüler Takımını bir kez daha mağlup ettiler. Kişi başı 4 adet yumurtayı almayı hak ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.