Dolar 32,5724
Euro 34,9700
Altın 2.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Supercell bir kez daha tazeledi

Oyun merkezi olan Supercell bu defa rekorlarını kırdı değil bir kez daha rekorlarını tazeledi.

Supercell bir kez daha tazeledi
9 Mart 2016 19:21

Supercell yeni bir oyunu daha kullanıcısının beğenisine sundu, hemen ardından gelen bilgiler ve veriler ise kullanıcıları şaşırttı, günde Android-Apple arasında oynanan oyun sayısı sadece Supercell oyunlarında 100 milyon kullanıcı sayısını geçti.

Her ne kadar dünyada bu rakam büyük bir önem arz ederken oyuna talep üzerine talep yağdığı ve Supercell tarafından ciddi derecede fazla paralar kazanıldığına değinildi. Her ne kadar oyun içi satın alımlarından rekor paralar alsa da kullanıcılarının her zaman yanında olduğu öne sürülen Supercell şirketinin oyunlarının da satın almaya yönelik olduğu biliniyor.

Yani herhangi bir Supercell oyununu bedava olarak indirebilirsiniz, ancak algoritmaların ve oyun yapısının kodlama aşamasında geçilemeyecek kadar zorlu olmasından dolayı maalesef ki satın almaya yönelik olduğu öne sürülüyor. Ayrıca akıllı telefonların en büyük satış yapan oyunu olarak gösterilen Clash Of Clash oyununun mağazalarda en çok indirilenler arasında yer aldığını bildiriyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne kadar fazla satış yapılacak? Hepsini göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.