Dolar 32,5470
Euro 34,7468
Altın 2.495,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Süper Loto Çekilişi Sonuçları – 4 Şubat 2016

4 Şubat 2016 Süper Loto çekiliş sonuçlarında bu hafta 433. haftaya gelindi. Oynayanların merakla bekledikleri Süper Loto çekiliş sonuçları 4 şubat 2016 saat 21:00 da açıklanacaktır.

Süper Loto Çekilişi Sonuçları – 4 Şubat 2016
4 Şubat 2016 20:40

8 haftadır devir eden süper loto da bakalım bu hafta bilen olacak mı. Yeni bir Süper Loto çekilişi bu akşam yapılıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan ve şans oyunları arasında en çok oynanan oyunlardan olan Süper Loto da yeni haftanın çekiliş sonuçları açıklandı. 4 Şubat 2016 Süper Loto çekiliş sonuçlarında bu hafta 433. haftaya gelindi. Her hafta noter huzurunda canlı olarak yapılan şans oyunları çekiliş sonuçlarını sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Oynayanların merakla bekledikleri Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam saat 21:00 da açıklanacaktır. Peki 4 Şubat Perşembe Süper Loto sonuçları ve dağıtılan ikramiye ne kadardır. Süper Loto’yu kazanan il ve ilçe neresidir. Tüm ayrıntılar yazımızdadır..

4 Şubat Süper Loto Sonuçları
10 – 12 – 15 – 18 – 29 – 47


Sonuçlar Açıklandığı Anda Burada Olacaktır..

Süper Loto Nasıl Oynanır? 

Süper Loto,Milli Piyango İdaresi İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

4 şubat süper loto sonuçları, süper loto 4 şubat çekiliş sonuçları, 4 şubat süper loto sonucu, süper loto bu haftaki sonuçları, 4 subat super loto sonuclari,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.