Dolar 32,5047
Euro 34,9280
Altın 2.437,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Sosyal Medya Murat Bozu Çıldırttı!

Sosyal medya üzerinden fotoğraflarının paylaşılma yapılarak alt yerlerine kendi paylaşmış tarzında yazılar yazılma durumuna tepki yağdıran yakışıklı şarkıcı Murat Boz, tüm yasal haklarını kullanacak olduğunu vurguladı..

Sosyal Medya Murat Bozu Çıldırttı!
26 Ocak 2016 09:35

Sosyal medya üzerinden fotoğraflarının paylaşılma yapılarak alt yerlerine kendi paylaşmış tarzında yazılar yazılma durumuna tepki yağdıran yakışıklı şarkıcı Murat Boz, tüm yasal haklarını kullanacak olduğunu vurguladı.

O Ses Türkiye yarışmasında geçtiğimiz akşam ekrana gelmiş olan bölümde büyük bir dikkat çekmiş olarak bir çıkış yapan Murat Boz, görsellerinin montajlama yapılarak veya altına yazı yazılarak sosyal medya üzerinde dağıtılmakta olduğunu dile getirdi.

Aynı şeyin defalarca başına gelmiş olduğunu belirtmekte olan Boz, hukuki işlem başlatacak olduğunu belirtti. Boz’un konuşması sırasında araya girmiş olan Acun Ilıcalı “Bana da İlluminati diyorlar, t-shirtlerimde yer alan resimlerden yola çıkarak, takma” diye ifade etti.

“Bu tür şeylere inanmamalısınız” diye söyleyen yakışıklı şarkıcı şu şekilde devam etti: “Uzun bir zamandır sosyal medyada aleyhimde bir takım propagandalar gerçekleşiyor resimlerim üzerinden. Sosyal medya üzerinden benim görsellerimi elde ederek, fotomontaj yaparak altına bir takım şeyler yazılmaktadır ve büyük bir iftira atılıyor. Buradan seven, sevmeyen herkese bu yapılmakta olan propagandaya inanmamalarını rica ediyorum. Benim ile hiç alakası olmamış olan, bana ait olmayan sözler fotoğraflarımın altına yazılarak sanal ortam üzerinden paylaşıma alınıyor. İrtibar etmeyin rica ediyorum. Bu kara propagandayı yapanlar hakkında da hukuksal tüm haklarımı başlattığımı da belirteyim.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.