Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

Sony Kulaklık Modelleri Yeni Dizaynı İle Karşımızda

Teknoloji sektöründe yapılan yenilikler her geçen gün yeni bir elektronik cihazın ortaya çıkmasını sağlıyor.

Sony Kulaklık Modelleri Yeni Dizaynı İle Karşımızda
Hayrettin Kaya
23 Haziran 2020 09:09

Teknoloji sektöründe yapılan yenilikler her geçen gün yeni bir elektronik cihazın ortaya çıkmasını sağlıyor. Ünlü teknolojik cihaz markası Sony tarafından üretime giren ve piyasaya sunulan Sony kulaklık modelleri kesintisiz bir şekilde müzik dinlenmesini sağlıyor. Şık dizaynı ve görselliğiyle popüler olan bu ürün ekonomik fiyatlarla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Kaliteli metal malzeme kullanılarak üretilen Sony kulaklık çeşitleri tasarım harikası bir ürün olması sebebiyle tercih ediliyor.

Aslan Özdemir

Yeni Genç Neslin Tercihi Sony Kulaklık

Yeni genç nesil tarafından sıklıkla kullanılan Sony kulaklık hafif yapısıyla pratik olarak tercih ediliyor. Tüm android cihazlarla uyumlu olan Sony kulaklıklar su geçirmez filtre sistemine sahip olarak dizayn edilmiş bir ürün. Rengârenk çeşitleri olan Sony kulaklık modelleri; çift mikrofon özellikleri taşıması sebebiyle; net konuşmalar gerçekleştiriliyor. Kulak sağlığına zarar vermeyecek kapasitede üretilen bu ürün gün içerisinde yaklaşık olarak 20 saat müzik dinleme imkânı sağlıyor.

Kulaklık Modellerinde Sony Farkı

Yılların güvencesiyle hizmet sunmaya devam eden markası üretmiş olduğu Sony kulaklık çeşitleriyle de farkını ortaya koyuyor. Sony kulaklığı kullanmaya başladığınız anda farkını hissedeceksiniz. Farklı fonksiyonları ve ergonomik tasarımıyla rahat ve konforlu kullanım sağlayan Sony kulaklıklar; size özel ses yapısıyla dikkat çekiyor. En yüksek volümde bile hata vermeyen Sony kulaklıklar kaliteli yapısıyla tercih ediliyor. Sony kulaklık hakkında detay bilgi ve içerikler için; https://www.desibela.com/sony-kulakliklar  linkini inceleyebilir, ürün alışverişi yapabilirsiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.