Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop'ta Yemek Fabrikası Açıldı

Sinop'ta bir süredir fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren İlker Şanoğlu ve Timur Aydemir adlı iki iş adamı, geçtiğimiz yıllarda girdileri 'yemek' sektöründe hedef büyüttü.

Sinop'ta Yemek Fabrikası Açıldı
18 Nisan 2013 22:29

Sinop'ta bir süredir fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren İlker Şanoğlu ve Timur Aydemir adlı iki iş adamı, geçtiğimiz yıllarda girdileri 'yemek' sektöründe hedef büyüttü.

Dün açılışı gerçekleştirilen Komşu Tabldot ile Sinop’ta yemek sektörüne yeni bir isim katıldı. Kefevi mahallesi Derviş Sarabil Caddesi Erenler Sokak No. 1/B adresinde (Etnografya Müzesi karşısı) törenle açılışı gerçekleştirilen 'Komşu Tabldot ve Catering' ilk gününde bürokratları, siyasileri, STK temsilcileri ve vatandaşları bir araya getirdi.

Törene Vali Dr. Ahmet Cengiz, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (STSO), Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, bazı kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

'Bardağın Boş Tarafını Görmeyin'
Törende konuşan STSO Başkanı Erol Derici, Sinop'ta ki sanayici ve esnafın çektiği sıkıntılardan bahsetti. Uzun yılar Sinoplu işverenin yararlandığı ve 31 Aralık'ta sona eren teşvik yasası ile işverenlerin büyük sıkıntı çektiğini söyledi.

Vali Dr. Ahmet Cengiz'de yaptığı konuşmada, bardağın hep boş tarafını değil, dolu tarafını da görmek gerektiğini söyledi. Yapılan yatırım ve çalışmaların görmezden gelinemeyeceğini diye getiren Vali Cengiz; "Sayın oda başkanımız, bardağın boş tarafını gören ifadeleri kullandıysa da, Sinop'un bir dönüşüm içerisinde olduğunu makul her insan kabul eder. Ben iki yıldır buradayım. 2011 yılında karayolları noktasında en fazla yatırım alan il Sinop'tu. Değerli Ticaret Odası başkanımızın olumsuzlukları dile getirirken, bunları da ifade etmesini doğrusu tercih ederdim ve beklerdim. Dolayısıyla Sinop'ta güzel şeyler oluyor. İmkanlar ölçüsünde yatırımcımızın en iyi desteğe layık olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama bir taraftan da tasarruf etmemiz gerekiyor. Bu ilin valisi olarak hakkı teslim etmek de bana düştü" dedi. Açılış sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Komşu Tabldot ve Catering adlı işyeri adına konuşan İlker Şanoğlu ve Timur Aydemir , Samyeli Fotoğrafçılık ile başladıkları ticaretlerine Diyarbakır Sofrası’nı eklediklerini, şimdi de Komşu Tabldot ve Catering firmasını Sinop’un hizmetine sunduklarını belirterek “ bu alanda da çok iddialıyız. En güzeli yaratmak için her türlü şartı zorlayarak bu işyerini kurduk. İş yerimiz de, tüm personelimiz de alanlarında çok özel kişiler. Hem damak lezzeti, hem kalori değerleri hem de çeşitlilik bakımından bu sektörde önemli bir marka olacağımıza inanıyoruz. Hijyen ise en başta gelen konumuzdur. Mutfağımız tüm müşterilerimize açıktır. Bizi önce denetleyebilirler ve daha sonra gönül rahatlığı ile yemeklerini yiyebilirler “ şeklinde konuştular.

Komşu Tabldot ve Catering firması yetkilileri kamu kurum ve kuruluşu personelleri için de öğlen ve akşam yemeklerini toplu olarak verebilecek kapasitelerinin bulunduğunu belirttiler.

Komşu Tabldot ve Catering adlı işyerinde aynı anda yaklaşık 120 kişi yemek yiyebiliyor. Serf Servis olarak hizmetin sağlandığı iş yerinde 3 çeşit yemeğin yanı sıra salata ve su ile yemeğin yaklaşık 6 Tl. civarında ücretlendirildiği öğrenildi.

Kaynak : vitrinhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.