Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop’ta Online Diyet Hizmeti

Kilolarından memnun olmayan Sinop halkı için, online diyet hizmeti başladı.

Sinop’ta Online Diyet Hizmeti
Aslan Özdemir
15 Ocak 2020 10:56

Kilolarından memnun olmayan Sinop halkı için, online diyet hizmeti başladı. Diyetisyen Tuğçe Acar, birebir ilgilenerek günün her saatinde sizleri takip ediyor.

Hayrettin Kaya

Sinop’ta başlayan online diyet hizmeti ile danışanlara mail, telefon ve WhatsApp üzerinden günlük/haftalık/aylık takipler yapılıyor. Program boyunca diyet listeleriniz haftalık olarak değişiyor. Diyet listeniz tamamen size özel oluyor.

Online Diyet Danışmanlığı Nedir, Nasıl Çalışır? 

Online diyet nasıl oluyor? Yüz yüze görüşmeden nasıl olacak? Sinop Online Diyet hizmetinin kolaylıklarından ve avantajlarından kısaca bahsedelim.

  • Dünya artık internet etrafında dönüyor. Ne yazık ki genellikle ev-iş arasında kurulmuş bir hayatımız var. Vaktimiz iş-ev ve yollarda geçtiği için diyetisyene gitmeye vaktimiz kalmıyor. Ya da çok fazla diyetisyen alternatifimiz olamayabiliyor. Eğer online bir diyetisyen ile çalışıyorsanız tüm bu dezavantajlar ortadan kalkıyor. İstediğiniz zaman diyetisyeniniz mailinizin/Whatsapp’ınızın diğer ucunda sizi bekliyor.
  • O gün programınız değişti, toplantınız uzadı, eve gidemediniz, plansız bir davete katılmanız gerekti ve diyetisyeninizin verdiği sebze yemeğini yiyemeyeceksiniz. Diyetisyeninizle görüşme gününüz cumartesi günü diye o gün diyetinizi bozmak zorunda mı kalacaksınız? Eğer online bir diyetisyen ile çalışıyorsanız programınızın değiştiğini söylemeniz ve alternatif istemeniz yeterli, diyetiniz ile ilgili hiçbir sorun olmayacak.
  • Uyandığımız ilk an elimize aldığımız şey telefon… Diyetisyeninizden gelen bir mesaj ile güne başlamak, diyetisyeninizin nefesini her an yanınızda hissetmek, diyetisyeninizin verdiği destekle yalnız olmadığınızı bilmek emek harcadığınız bu süreçte sizi çok daha iyi hissettirecek ve diyetisyeninizle olan bağınızı arttıracak.
Sinop'ta Online Diyet Hizmeti

Online Diyet Hizmeti ile 20 kilo veren danışan.

Online Diyet Yapmanın Avantajları Nelerdir?

  • Vakit problemini ortadan kaldırıyor.
  • Diyetisyene her an ulaşabilmenize, soru sorabilmenize olanak sağlıyor.
  • Diyetisyen ile olan anlık iletişim danışanlara ekstra motivasyon veriyor.
  • Kullanıcıların diyet durumunu panel üzerinden online takip edebiliyor.

Genellikle kilolarından şikayetçi olanlar hızlı şekilde kilo verme yolunu seçerler. Zayıflamak için kısa zamanda farklı yollar seçerler. Ama unutulmamalıdır ki, şuan ki kilonuza hemen 1 hafta da erişmediniz. Doğal olarak da, bunun çözümünün hemen gerçekleşmesi mümkün olamaz. Bu nokta da, diyetisyen ile çalışmaya karar vermeniz, kilo probleminizin de sebebini bulmada süreci hızlandıracaktır ve uzman yardımı ile çözüm bulmanızı sağlayacaktır.

Sizlerde Diyetisyen Tuğçe Acar ile online diyete başlamak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Whatsapp: 0545 947 00 30

Mail: [email protected]

Diyetisyen Tuğçe Acar Kimdir?

Sinop'ta Online Diyet Hizmeti

Marmara Üniversitesinde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü tamamlamıştır. Ayrıca Anadolu Ünivesitesi Aşçılık Eğitimini tamamlamıştır.

Yakacık Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, İstanbul GATA, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi, Marmara Eğitim Araştırma, Göztepe Eğitim Araştırma Ve Özel Mehmet Toprak hastanelerinde staj dönemini tamamlamış, Eyüp Ve Kartal Toplum Sağlığı Merkezlerinde çalışmalar yapmıştır.

Profesyonel meslek hayatına Gebzespor Futbol Takımında başlamış, Beşiktaş Futbol Okullarında eğitimler vermiştir.
Belediyelerde, kurumsal ofislerde, yemek firmalarında, hastanelerde, birçok özel ve devlet okulunda, “Sağlıklı Beslenme, Kilo Kontrolü, Egzersiz “ konularında eğitim düzenlemiştir.

Profesyonel Spor salonunda, beslenme ve diyet danışmanlık merkezlerinde, kurumsal firmalarda çalışmıştır. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizyoterapi bölümünde uzmanlık çalışmalarına devam etmektedir. Şuan da İstanbul Pendik’teki “Mefa Danışmanlık Merkezi”nde aktif olarak danışan görmektedir. Kurum bünyesinde farklı branşlardaki uzmanlarla insanlara destek vermeye, kurumlarda danışmanlık sağlamaya devam etmektedir.

Online Diyet İçin Danışma Hattı: 0 545 947 00 30

Sinop'ta Online Diyet Hizmeti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.