Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

SİNOP’TA ÖDÜL TÖRENİ

Sinop’ta, Cumhuriyet’in 100.yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 100 etkinlikte emeği geçen görevliler ödüllendirildi.

SİNOP’TA ÖDÜL TÖRENİ
25 Ocak 2024 18:12

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sinop Valisi Dr.Mustafa Özarslan, gerçekleştirdiği teşekkür konuşmasında, “Doğa Kültür ve Medeniyet Şehri Sinop’umuzda; Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü, Cumhuriyetimizin şanına yakışır bir şekilde ‘100. Yılda 100 Etkinlik’ programlarını gerçekleştirerek, büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin bugüne kadar süregelen köklü geçmişine ve birikimine katkıda bulunmak, yüksek bir sorumluluk duygusu ve yüce duygular gerektirir. Sizlerde bu duyguları ve görev aşkını gördüm. Bu anlamlı süreçte sizlerin gösterdiği üstün çaba ve gayret, il valisi olarak beni mutlu etmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılı Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır. Hep birlikte 100. yıla şahit olduk, ikinci yüz yıla adım atmak bize nasip oldu, büyük bir gayretle omuz omuza vererek, Cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı ile taçlandıracağız” dedi.

SİNOP VALİLİĞİ BASIN MÜDÜRLÜĞÜ EKİBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ!

Ardından ödül törenine geçildi. Sinop Valiliği Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, Müdürlüğe bağlı çalışan, Mustafa Özkoç, Hasan Kıvrak, Anıl Okur, Veysel Gögebakan ve Muhammet Raşit Yalçın, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi. Törende Sinop İl Jandarma Komutanlığı, Sinop Emniyet Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sinop Sosyal Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Meteoroloji Müdürlüğü, Yedaş, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sinop İl Özel İdaresi, Sinop Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sinop İl Sağlık Müdürlüğü personellerine, kurum müdürleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.