Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop’ta Mültecilere Yardım Kartları Verildi

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Sinop’ta bulunan mülteci vatandaşlara alışveriş kartı verildi.

Sinop’ta Mültecilere Yardım Kartları Verildi
Aslan Özdemir
21 Haziran 2016 12:40

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Sinop’ta bulunan mülteci vatandaşlara alışveriş kartı verildi.

Hayrettin Kaya

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi ve Sinop Şube Başkanlığının girişimleri ile temin edilen alışveriş kartı,TDV Sinop Şubesi ve İl Müftülüğü tarafından mülteci ailelere dağıtıldı.

Sinop İl Müftülüğü ,T.D.V.Sinop Şubesi kanalıyla ihtiyaç sahiplerine Ramazan-ı Şerif dolayısıyla alışveriş kartı dağıttı. Sadece anlaşmalı markette geçerli olan ve içinde 25 TL yüklü olan kartlardan ailelerin ihtiyaç ve birey sayısına göre 4’er adede kadar verildi. Dağıtımlar, dün itibariyle tamamlandı. Kartların sadece gıda alışverişi için 1 ay içerisinde kullanılması gerekiyor. Gıda kartları, Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şube görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi mülteci ailelerin evlerinde de teslim edildi.

Yardım kartları dağıtımı hakkında TDV Sinop Şube Başkanı İl Müftüsü Mustafa Erkan , Türkiye Diyanet Vakfı’nın her yıl olduğu gibi bu yılda ülke genelinde gıda kartı dağıtımına devam ettiğini söyleyen İl Müftüsü Erkan, “Geçen yıldan beri Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye’nin içerisinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize vakfın yardımları hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin göndermiş olduğu alışveriş yardım kartlarınıTDV Sinop Şubemizin imkânları ile mülteci ailelere alışveriş kartı dağıttık. Her biri 25 lira değerinde olan kartlardan 4’er adede kadar kart verdik. Bu kart, sadece anlaşmalı markette geçerli. Kullanım süresi de 1 ayla sınırlı. 1 ay içerisinde kullanılmazsa içerisindeki para geçersiz oluyor. Yardımlarımız imkanlar nisbetinde Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde devam edecektir.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.