Dolar 32,5399
Euro 34,8951
Altın 2.437,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Sinop'ta Bitmeyen Çile

Sinop'ta bitmek bilmeyen çile sonucu araçlar takla attı.

Sinop'ta Bitmeyen Çile
28 Temmuz 2013 12:33

Sinop merkeze bağlı Taşmanlı köyü mevkide uzun zamandır devam eden yol yapım çalışmalarının bir türlü bitmemesi ve yol üzerinde her gün meydana gelen kazalar vatandaşlara illallah dedirdi. Yine geçtiğimiz Çarşamba akşamı Taşmanlı mevkiinde bir sürücü yolun bitiğini geç fark edince araç takla atarak kuma çakılmıştı.  Her gün aynı yerde  aynı sebepten dolayı çok kazarlın meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar bitmeyen yol çalışmalarına tepki gösterdi.

Taşmanlı köyü sakinleri yapılan yol yapım çalışmalarından sonra trafik tabelalarının yetersiz olması nedeniyle kazaların günden güne arttığı öne sürdüler.

Uyarıcı tabelaların yetersiz olmaması nedeniyle sürekli kazaların meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar;”Bu yol üzerinde her akşam mutlaka bir kaza meydana geliyor. Uyarıcı tabelalar yeterli derecede değil vatandaşlar araçları ile gelirken birden yol bitiyor. Yolun bittiği yerde tabela var ama gece karanlığında vatandaşlar dibine kadar gelmeden fark edemiyor. Yolda çalışma olduğunu belirten tabelalar yetersiz. Her akşam mutlaka bu yolda kaza oluyor. Yetkililerin bunu görmüyor mu" dedi.

Sinop'ta Bitmeyen Çile

 HABER:SONGÜL KORKMAZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.