Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Sinoplular İftarda Bir Araya Geldi

Sinop Belediyesince geleneksel olarak 8’incisi düzenlenen ramazan etkinliklerine çok sayıda vatandaş katıldı.

Sinoplular İftarda Bir Araya Geldi
19 Haziran 2016 01:50

Sinop Belediyesince geleneksel olarak 8’incisi düzenlenen ramazan etkinliklerine çok sayıda vatandaş katıldı.
Bülent Ecevit Caddesi İskele Meydanı Atatürk Anıtı yanında verilen iftar yemeğine CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, vali yardımcıları Mehmet Yüzer, Ali Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yapmış olduğu açıklamada; “Bir Ramazan ayına daha birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşamakla beraber paylaşmanın mutluluğunu da birlikte yaşamak vesilesi ile birlik ve beraberlik içinde birlikte paylaşmak adına bu akşam vereceğimiz iftar yemeğine tüm halkımızı bekliyoruz. Uzun süredir vatandaşlarımız ile bir araya gelemedik bunun da farkında olarak iftar yemeğimizin ardından Ramazan etkinliklerimizin yapıldığı sahnede belediye çalışmalarımızı sizlerle paylaşacak ve bilgiler aktaracağımız bir sohbet gerçekleştireceğiz. Bizlere sorusu olanlar, istekleri, görüş ve önerisi olanları da sohbetimize bekliyoruz” dedi.
Sinop belediyesi organizasyonunda Turkcell sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar yemeği büyük bir katılımla gerçekleşti.
Komşu catreng yemek şirketi tarafından hazırlanan yemekler büyük bir titizlikle vatandaşlara dağıtıldı.
İftar programına katılan vatandaşlar yapmış oldukları açıklamada;Emeği geçen herkeseçok teşekkür ediyoruz, çok güzel bir organizasyon oldu. Keşke ramazan boyunca her akşam bu şekilde bu caddede yemekler verilse hem ihtiyaç sahibi insanlar karınlarını doyurabiliyor, hemde birlik beraberlik oluyor insanlar kaynaşıyor böyle bir iftar yemeği düzenleyen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz dedi.

İftar programının ardından saat 21:30 da Nilgün Cabacı’nın moderatörlüğünde halk sohbetinde belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sohbet programı çerçevesinde ayrıca Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği konseri izleyenler ile buluştu.
Belediye Başkanı Baki Ergül yaklaşık 8 yıldır yapılan tüm çalışmalar hakkında kısa bilgiler verirken vatandaşlarca sorulan soruları tüm samimiyeti ile yanıtladı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.