Dolar 32,5176
Euro 34,7442
Altın 2.489,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Sinop'a İlk Üst Geçit Yapılıyor

Sinop'ta bir ilk. Sinop'a üst geçit yapılıyor.

Sinop'a İlk Üst Geçit Yapılıyor
20 Ağustos 2013 16:20

Sinop’ta yakın zamanda yapımı tamamlanan şehir giriş yolu çalışmalarının ardından Gelincik Mahallesi mevkiinde yaya üst geçidi yapımına da başlandı.

Özellikle okulların yoğun sayılabileceği bir mevki olan Gelincik Mahallesi’nde kış aylarında öğrencilerin de eğitime başlayacağı dönemde istenmeyen durumların yaşanmaması için Sinop Belediyesi yaya üst geçidi yapımı çalışmalarına start verdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Baki Ergül, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Ergül, bu üst geçidin mahallede yaşayan vatandaşların yıllardır hayali olduğunu belirtti.

Baki Ergül yaptığı açıklamasına şu şekilde devam etti; "Bu üst geçit konusunu halkımız bana 2004 yılından bu yana söylüyorlardı. Burada zaman-zaman ölümle ve yaralanmalarla sonuçlanabilen kazaların meydana geldiğini söylüyorlardı. Ben de vatandaşlarımıza o zaman söz vermiştim buraya bir üst geçit yapacağım diye. Şuanda üst geçidin yapımına başladık, okullar açılmadan önce çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Şunun da sözünü veriyorum, burada yapılacak olan üst geçit yapımı sırasında vatandaşlarımızı en azami düzeyde rahatsız edecek şekilde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz ve geçidimize kavuşacağız."

Yapımına başlanılan bu üst geçit tamamlandığında Sinop merkezinin “İlk Üst Geçidi” olma özelliğini taşıyacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda Sinop Üniversitesi mevkiinde yapımı tamamlanan üst geçit bazı aksaklıkların doğması üzerine hizmete açılamamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.