Dolar 32,5970
Euro 34,7616
Altın 2.497,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Sinop Yelken Kulübü Tekirdağ Yarışlarına Hazırlanıyor

Sinop Yelken Kulübü Tekirdağ Yarışlarına Hazırlanıyor
13 Temmuz 2016 12:25

Sinop yelken kulübü Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan yarışa hazırlanıyor.

Bünyesinde birçok başarılı sporcu yetiştiren Sinop Yelken Kulübü  önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan yarışlara tam gaz hazırlanıyor.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Sinop Yelken Kulübü Antrenörü Özden Saral şunları söyledi;
‘’ Sinop’ta yelken sporu yıllardır faaliyette olan bir spor. Dönem dönem yetiştirdiğimiz sporcularımızın arasından 2012 İngiltere Olimpiyatlarına katılan arkadaşlarımız var. Ramazan ayında Bodrum’a bir yarışa gittik. Düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 3. olan Ege Batmaz, elde ettiği bu başarısıyla Portekiz’e Dünya Şampiyonasına gitti. Ayrıca milli takıma seçilen Ege başta Türkiye olmak üzere daha sonra da Sinop’u temsil etmeye devam ediyor. Bu durum hepimizi gururlandırdı.

Amacımız milli takıma sağlam sporcular yetiştirmek. Sadece tek isimlere odaklanmıyoruz. Farklı farklı isimler duyurmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir tanesi olmaya çalışan Sinem Kalaycı küçüklerde Türkiye 3.sü oldu. Sinem’i milli takıma hazırlıyorum. Şuan küçük bir sakatlığı var onun geçmesini bekliyoruz.

Ayrıca Sinop yelken sporu yapmak için ideal bir yer, rüzgarı çok güzel ve şehrin içinde olduğu için sporcuların ulaşım konusunda hiçbir sıkıntısı yok çünkü şehrin içinde bir yelken kulübü. Her şeyin ötesinde burada çocuklarımıza denizciliği öğretiyoruz.  

Denizde şuan İstanbul Marmara Yelken Kulübünden gelen lazerler var. İstanbul’da deniz trafiği dolayısıyla buraya kampa geldiler ve bugün son günleri. Elimizde mükemmel bir nimet var ve biz bunu en iyi şekilde kullanıyoruz. Sabah ve Öğle olmak üzere 2 grup olarak sporcular denize çıkıyor. Günde 5-6 saat sporcular denizde vakit geçiriyor. Önümüzde Tekirdağ’da bir yarış var ona hazırlanıyoruz. Ondan da derecelerle geleceğimize eminim.’’ Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.