Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Sinop ve Üniversitenin Tarihindeki En Büyük Yatırım Hayata Geçiyor

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın öncülüğünde, daha saygın bir üniversite olma hedefiyle yola çıkan Üniversite, bir yandan fiziki altyapısını güçlendirirken bir yandan da eğitim kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Sinop ve Üniversitenin Tarihindeki En Büyük Yatırım Hayata Geçiyor
12 Mart 2016 11:30

Sinop Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın öncülüğünde, daha saygın bir üniversite olma hedefiyle yola çıkan Üniversite, bir yandan fiziki altyapısını güçlendirirken bir yandan da eğitim kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu düşüncelerle Sinop ve Üniversitesi tarihindeki en büyük yatırım olan “Eğitim Fakültesi ve Öğrenci Yaşam Merkezi” yeni binalarını kapsayan 30 Milyon TL tutarındaki ihale tamamlandı ve yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Sinop – Ayancık yolu üzerinde yer alan “Sinop Üniversitesi  Yeni Kampüs Alanı’nda” gerçekleştirilen yer teslim törenine Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet YÜZER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat SEZGİN, Genel Sekreter Mehmet ATLI, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz AVŞAR, Yüklenici Firma Yetkilileri, Akademik ve İdari personeli katıldılar.

“2 Yıl Gibi Kısa Bir Sürede Bitirilecek”

Yer teslimi yapılan Eğitim Fakültesi ve Öğrenci Yaşam Merkezi’nin, 2 yıl gibi kısa bir sürede bitirilmesi planlandığını ifade eden Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Bizim her zaman yanımızda olan, katkı ve himayelerini esirgemeyen devlet büyüklerimize, siyasilerimize ve bürokratlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler Sinop Üniversitesi Ailesi olarak gayret etmeye, ülkemiz, milletimiz, Üniversitemiz ve bu şehrin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Başlatmış olduğumuz bu inşaatlarla sadece eğitim kalitesini yükseltmekle kalmayacağız, Öğrenci Yaşam Merkezimizin tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimizin eksikliğini hissettiği birçok sosyal alanı da faaliyete geçirmiş olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.