Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Sinop Valisi Vakıflar Haftasını Kutladı

Ülkemizin dört bir yanında imar edilmiş olan vakıf eserlerimize sahip çıkmalı, çocuklarımıza bu eserleri tanıtmalı ve vakıf bilincini aşılamalıyız.

Sinop Valisi Vakıflar Haftasını Kutladı
6 Mayıs 2014 22:26

Ulusumuzun, yardımseverlik, birlik ve dayanışma gibi değerlerinin toplumsal yaşamdaki somut karşılığı olan vakıflar, devletin üzerine düşen sorumlulukları paylaşarak sosyal devlet anlayışının gerçekleşmesinde önemli rol oynamaktadır.

 

Eğitimden, sağlığa, kültüre, şehirciliğe ve bayındırlığa kadar birçok alanda geçmişten günümüze değerli hizmetler gerçekleştiren vakıfların, ülkemizin gelişme sürecindeki yeri ve önemi yadsınamaz.

 

Ülkemizin dört bir yanında imar edilmiş olan vakıf eserlerimize sahip çıkmalı, çocuklarımıza bu eserleri tanıtmalı ve vakıf bilincini aşılamalıyız.

 

Vakıflarımıza sahip çıkmak, bu eserlere yenilerini kazandırmak, vakıf medeniyetinin yansıması olan sevgi kültürünü, şefkat ahlakını yeşerterek, bu mirası gelecek nesillere aktarmak sadece belli başlı kurumların değil, hepimizin temel görevi olmalıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; insanlara yardım duygusunu geliştirmek, dayanışmanın önemini anlatmak amacıyla kurulan Vakıfların hizmetlerinin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, Vakıflar Haftası’nı kutluyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.