Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Sinop Valiliğinden Birlik Çağrısı

Sinop’ta bugün Valilik önünde saat 14.00’da milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için Sinop Valiliğinin organize ettiği program gerçekleştirildi.

Sinop Valiliğinden Birlik Çağrısı
16 Temmuz 2016 16:35

Düzenlenen programda dün akşam saatlerinde gerçekleşen Türk Ordusu içinde bir grup azınlığın başlattığı darbe girişimi üzerine, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için TBMM’nin olağanüstü toplanacağı saatte, tüm Sinoplular Türk bayraklarıyla birlikte Valilik önünde toplandı.
Yapılan programda Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman konu ile ilgili çağrıda bulundu.

Yaman yaptığı açıklamada; “Böylesine arzu edilmeyen olaylar ne yazık ki tarih boyunca Cumhuriyet Dönemi, Osmanlı Dönemi dahil olmak üzere Türk Tarihinde yaşanmış olaylardır. Seçilmiş bir hükümetin güç kullanılarak tasvi edilmesine matup bu eylem ne yazık ki can kaybı ile sona erdirildi. Allah bu millete bir daha bu kadar büyük bir acı yaşatmasın. Bu program Valiliğimizin düzenlemiş olduğu bir çalışma olup sizlerden bu programın sonrasında sakin bir şekilde işlerinizin başına, evlerinize dönmenizi rica edeceğim. Devlet bütün organlarıyla iş başında olup idarede en ufak bir zafiyet söz konusu değildir. Dolayısıyla sakin bir şekilde gelişmeleri takip etmekten öte sade vatandaş olarak sizlere düşen herhangi bir vazife yok. İş başında olması gereken kamu görevlileri bütün kurum ve kuruluşlarıyla görevlerinin başındadır. Gelişmeleri takip edin. En ufak kitle olaylarına vesile olmadan Sinop’un asayişi düzgün 2. İl olması münasebetiyle göstergesini aşağı indirecek sıkıntıya sokmayalım. Dolayısıyla sizler Sinop’a yakışan bir şekilde işlerinizin başına dönün. Vatandaş olarak sizlerde üstünüze düşen görevi yapın.’’ Dedi.

 Programdaki vatandaşların tekbir getirmesi üzerine sözlerine devam eden Yaman;’’ Değerli Vatandaşlar sorunları büyütmeden çözmek idarede marifettir. Ülke bu badireyi atlatmıştır. Cumhurbaşkanından muhtara kadar herkes görevinin gereğini yapmıştır. Lütfen sizlerde görevinizin başına dönün. Hepinizi şahsım adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum.’’ Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.