Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Sinop Üniversitesinin9. Kuruluş Yıldönümü Ve Akademik Yükselme Töreni

Sinop Üniversitesinin 9. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende, 2015-2016 Akademik yılında Üniversitede Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesörlüğe yükselen öğretim üyelerine akademik binişleri giydirildi.

Sinop Üniversitesinin9. Kuruluş Yıldönümü Ve Akademik Yükselme Töreni
19 Haziran 2016 01:50

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın ev sahipliğinde Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen törene; Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Müftüsü Mustafa Erkan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Fakülte Dekanları, Daire Başkanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Akademik ve İdari personel ile davetliler katıldı.

Sinop Üniversitesinin öğretime başladığı 2007 yılından bugüne 9 yılını anlatan video gösterimi ile başlayan törende açış konuşması yapan Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Üniversitenin, akademik ve idari kadrosuyla, öğrencileriyle, yerleşkesiyle, kütüphanesiyle, yaptığı araştırmalarıyla, bilim camiasında daha saygın bir Üniversite olma yolunda hızla ilerlediğini vurguladı. 

Yenilikçi, üretken ve katılımcı bir anlayışla öğrencilerin gelişimine ve Üniversitenin kurumsal itibarına katkı sağlayacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Rektör Dalgın, “Üniversitemizin açılmasına öncü olan, bugüne kadar değerli hizmetler sunan, katkı ve himayelerini esirgemeyen,  devlet büyüklerimize, siyasilerimize, bürokratlarımıza ve 9 yıllık süreçte görev yapan Sinop Üniversitesi Ailesinin her bir ferdine şükran ve minnetlerimi sunarım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler devraldığımız bu bayrağı daha da ileri taşıma gayretinde olacağız. Bugün Sinop Üniversitemizde Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesörlüğe yükselen 46 öğretim üyelerimiz akademik binişleri törenle giyecekler. Üniversitemize, Sinop’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın konuşmasının ardından Akademik Yükselme törenine geçilerek, akademisyenlerimize binişleri giydirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.