Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 14°C
Pts 16°C

Sinop Üniversitesinden Yarışlarına Destek

Sinop Motor Sporları Kulübü, kısa adı TMF olan Türkiye Motosiklet Federasyonu öncülüğünde uluslararası ismi AQUA BIKE olarak bilinen su jeti yarışlarını Sinop’a getirmeye hazırlanıyor.

Sinop Üniversitesinden Yarışlarına Destek
Aslan Özdemir
2 Ekim 2013 17:25

Sinop Motor Sporları Kulübü, kısa adı TMF olan Türkiye Motosiklet Federasyonu öncülüğünde uluslararası ismi AQUA BIKE olarak bilinen su jeti yarışlarını Sinop’a getirmeye hazırlanıyor.
05-06 Ekim 2013 tarihleri arasında 2 gün sürecek ve Sinop’ta ilk defa düzenlenecek olan etkinlik, Sinop Üniversitesinin de katkısıyla gerçekleştirilecek. Üniversitenin desteklediği organizasyonda, Üniversitenin Su Altı ve Su Üstü Sporları Öğrenci Kulübü de etkinliğe katkı sağlayacak.
Türkiye dışında birçok ülkede büyük önem taşıyan ve ilgi gören su jeti yarışlarına, Türkiye’nin tanınan sporcularının yanı sıra çeşitli illerden de hız meraklıları katılacak.
Sinop Üniversitesinin büyük destek verdiği etkinlik hakkında konuşan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN, genç bir Üniversite olan Sinop Üniversitesi olarak her zaman gençlerin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların yanında yer aldıklarını, spora ve sporcuya gereken desteği hevesle vereceklerini söyledi. Etkinlik dolayısıyla ilimizin keyifli anlara sahne olacağını ifade eden Sayın Rektörümüz, yarışların Sinop’un tanıtımının yanı sıra ekonomisine de katkı sağlayacağını dile getirdi.
Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan ŞEN yaptığı açıklamada: “Türkiye dışında birçok ülkede büyük önem taşıyan ve ilgi gören su jeti yarışlarına desteğini esirgemeyen Sinop Üniversitesine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.