Dolar 32,5295
Euro 34,8958
Altın 2.437,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Sinop’ta “Sporun En’leri” ödüllendirildi

Sinop’ta Amatör Spor Haftası nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığında bu yıl ilk defa düzenlenen yılın “en”leri töreninde ödüller sahiplerini buldu.

Sinop’ta “Sporun En’leri” ödüllendirildi
9 Ekim 2013 12:42

Valilik toplantı salonunda yapılan törenle yıllarca spora emeği geçmiş öğretmenler antrenörler ve Sinop’u farklı spor dallarında temsil eden, Milli Takım düzeyinde gurur yaşatan sporcular ödüllendirildi. Ödül töreninin açılışında konuşan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger:” Spora ve sporcuya verdiğimiz destek bundan sonra ki süreçte de devam edecek ben ilk Sinop’a geldiğimde Sinop’ta sporun olgusunun iyi durumda olmadığını düşünmüştüm. Fakat aradan birkaç ay geçince gördüm ki Sinop’ta çok canlı dinamik bir spor camiası var. Amatör spor kulüpleri çok faal ve bireysel sporlarda Sinop’ta hem seyircisiyle hem sporcusuyla çok güzel bir ortam var.Sporun herkesin yaptığı hayatında uygulayabildiği bir şey olması lazım.Sinop’taki spor camiasının ben teorideki şekle uygun olduğunu gördüm ve bunda öncülerin çok büyük katkısı var. Bu manada Sinop spor camiasına sporu olması gereken yere getirmesi noktasındaki gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi. İlimizi ulusal veya uluslararası organizasyonlarda başarı ile temsil eden ve İlimiz Amatör Sporuna katkı verenler arasından seçilen kişilere Sporun Enleri ödüllerini vali Yavuz Selim Köşger takdim etti. Sporun ‘en’leri olan şu isimlere plaket verildi: Yelken kategorisinde Antrenör  Filiz Koyuncu, Tekvandoda kategorisinde Antrenör Ali Kemal Ustabaş, Atletizm kategorisinde Sami Öztürk, Boks, Özcan Mayaoğlu , Judo Nazım Demir, Voleybol Sinan Çorak, Bilardo Ersan Ercan.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.