Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Sinop'ta Çatkapı ev ziyaretleri

AK Parti milletvekili adayı Nazım Maviş Sinop'ta çat-kapı ev ziyaretleri yapıyor.

Sinop'ta Çatkapı ev ziyaretleri
Aslan Özdemir
5 Mayıs 2015 11:19

AK Parti milletvekili adayı Nazım Maviş Sinop'ta  çat-kapı ev ziyaretleri yapıyor.

Hayrettin Kaya

Ziyarete gittiği ilçede rutin seçim çalışmasının yanı sıra çat-kapı ev ziyaretlerinde de bulunan Nazım Maviş, ev sahipleri tarafından bazen şaşkınlıkla karşılanıyor, bazı ev sahipleri de adayı karşısında görünce “Ankara’ya gittiğinde şunu bekleriz senden.” diyerek hemen taleplerini sıralamaya başlıyorlar.
 

AK Parti milletvekili adayı Nazım Maviş çat-kapı ziyaretlerinin bir örneğini Sinop Kale yazısı mahallesinde gerçekleştirdi.  AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik ve teşkilat mensuplarının da katıldığı çat-kapı ev ziyaretlerinde çok sayıda eve uğranılarak evlerde bulunanlarla sohbet edildi. Ziyaret ettikleri hane halkından destek talep eden Nazım Maviş karşılaştıkları ilgiden memnuniyetini ifade etti. 

“Çat-kapı ziyaretlerimiz ilgi görüyor. Anadolu insanı bir misafir tarafından kapısının çalınmasına zaten her zaman hazırdır” diyen Nazım Maviş Sinopluların kendisine verdiği destekten fazlasıyla memnun.

Fotoğraflarda, Nazım Maviş’in Boyabat’ta yaptığı bir çatkapı ev ziyaretinden enstantaneler gözüküyor. 

 

Sinop’u Güzel Günler Bekliyor

Sinop'ta AK Parti’nin 2 milletvekili çıkaracağına dair kanaatin gittikçe güçlendiği ifade eden AK Parti milletvekili adayı Nazım Maviş 7 Haziran’a kadar aralıksız çalışacaklarını söyledi. 

Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik de AK Parti adaylarının çok güçlü olduğunu hatırlatarak “İnşallah, her iki adayımızı da Meclis’e göndereceğiz. Sonrasında da Sinop’umuza yatırım ve destek bekleyeceğiz. Sinop’u güzel günler bekliyor.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.