Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Sinop Otogara ATM Konulsun

Sinoplu vatandaşlar, otogar bahçesine veya yakın çevreye ATM cihazının konulmasını istiyor.

Sinop Otogara ATM Konulsun
6 Mayıs 2016 18:09

Sinoplu vatandaşlar, otogar bahçesine veya yakın çevreye ATM cihazının konulmasını istiyor.

Sinop vatandaşlar, Otogarda para çekmek için kullanılan ATM makinelerinin bulunmadığını, bunun da otogarda eksiklik olarak dikkat çektiğini söylediler.
Sinop Belediyesi’ne ait Otogar’daki ATM eksikliği dikkat çekiyor. Şehrin ulaşım yönünden şuanda havaalanı ile birlikte yükünü çeken otogarda, hiçbir bankanın para çekme makinesinin bulunmaması çoğu zaman olumsuz durumlara yol açabiliyor.
Şehirlerarası otobüslerin, İlçe merkezi, köyleri, çevre ilçe ve köylerden günde yüzlerce insanının gelip gittiği Sinop Otogarında her hangi bir bankaya ait ATM cihazının olmamasını büyük bir eksiklik olarak gördüklerini belirten vatandaşlar, yetkililerden ve tüm banka şubelerinden bu eksikliği dikkatte almalarını istedi.
Otogar çevresinde Devlet Hastanesi haricinde başka ATM’nin bulunmadığını, otogara konulabilecek ATM’lerden buraya yakın olan üniversitenin de yararlanabilme durumunun da olduğunu söyleyen vatandaşlar; “İlimizde Şubeleri bulunan bankaların bu konuda adım atmaları gerekiyor. Bugün Türkiye’nin birçok otogarında veya yakın çevresinde mutlaka ATM cihazı görürsünüz. Bu sebeple yetkililerden ve banka şubelerinden bu durumu göz önüne alarak girişimde bulunmasını istiyoruz” şeklinde talepte bulundular. Kaynak: Sinop pusulası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.