Dolar 32,5849
Euro 34,8423
Altın 2.417,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Sinop Belediyesi Açıklama Yaptı!

Dün gece saatlerinde akliman yolu üzerinde meydana gelen üzücü olay sonrasında…

Sinop Belediyesi Açıklama Yaptı!
27 Ocak 2015 17:34

Sinop'tan Akliman istikametine seyreden ve henüz belirlenemeyen bir otomobil ata çarptı ve olay yerinden uzaklaştı. Yoldan geçen diğer sürücüler ise polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli çevre güvenliğini alarak Sinop Belediyesinden yardım talep etti. Sinop belediye ekipleri saat 00:00 da görevi bıraktıklarını ancak sabah gelebileceklerini söyledi. Bunun üzerine yolda can çekişen yaralı atın halini gören polis ekipleri Sinop Belediyesini tekrar ikaz ederek olay yerine itfaiye ekiplerinin gelmesi sağlandı. İtfaiye ekipleride yaralı atı yol kenarına çekerek olay yerinden ayrıldı. Daha sonra gece geç saatlerde olay yerine gelen Belediye veterinerinin yaralı atı iğne ile uyuttuğu bildirildi.

 

SİNOP BELEDİYESİ AÇIKLAMA YAPTI!

 

Dün gece saatlerinde akliman yolu üzerinde meydana gelen üzücü olay sonrasında belediyemiz birimlerine ve yetkililerine gelen ihbar ve çeşitli talepler doğrultusunda olaya karışan canlının yaban hayvanı olması dolayısı ile milli parklar müdürlüğünü sorumluluğuna girmesine rağmen belediyemiz itfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek yaralı hayvana müdahale etmiş,olay yerindeki tehlikeli durumu bertaraf etmiş ve belediyemize bünyesinde görev yapan  veterinerimiz yine yaralı hayvana gerekli müdahaleleri yaparak yaralı hayvanın uyutma işlemini gerçekleştirmiştir.

 

Belediyemizin kendi sorumluluk alanlarında her türlü canlıya vermiş olduğu değer yapmış olduğumuz çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz projeler ile açıkça görülmektedir.fakat olayın ardından bazı yerel basın mensuplarının olayla ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli bilgi ve belgeyi istemeyip kendi bilgi eksiklikleri,kasıtlı bakış akışları ile sosyal medyada ve yazılı ve görsel basına servis etmeleri  bizleri çok daha fazla üzmüştür.

 

Olayın sorumluluk alanımız dışında meydana geldiğini tekrar belirterek olay saatinde görevli olmamasına rağmen yetkililerimizce gerekli görevlendirmeler yapılmış ve ilgili birimlerce müdahalede bulunulduğu konusunda kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve konunun ilgili kişilerce tekzip edilmesini önemle rica ediyoruz.  Sinop Belediyesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.