Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop bekar sıralamasında 7. sırada yerini alıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bekâr insan nüfusu 2015 verilerini açıkladı. Sinop bekar listesinde 7. sırada yer alıyor.

Sinop bekar sıralamasında 7. sırada yerini alıyor
Aslan Özdemir
26 Ocak 2016 23:08

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bekâr insan nüfusu 2015 verilerini açıkladı.

Hayrettin Kaya

Tüik 2015 verilerine göre illere göre yayınladığı medeni durum istatistiklerine göre Sinop nüfusa orantılı olarak bekâr sıralamasında 7’inci sırada yer alıyor. Sinop’ta Erkek bekârlar bayan bekârlardan daha fazla durumda belirlenmiş ve bu süreçte Sinop şehrinin bekâr ve mutlu olduğunu söyleyerek de esprili bir dille bu açıklama getirilmiştir.

Şehrimiz de erkeklerin kadınlara oranla daha fazla olmasını da bu yapılan istatistikten anlamış oluyoruz. Şehrin nüfusu genç kesimden oluşmakta ve özellikle de Turizm ile birlikte her geçen gün daha iyi bir konuma gelmektedir.

Şehrimiz de turizm sayısını arttırmak adına Belediye başkanı Baki Ergül her geçen gün çalışmalarını hızlandırdığı ve bu alan da turizm kültürünün de artışını sergileyeceğini belirtmiştir. Başkan Ergül bekârlar ada evlenmesi adına bir takım vaatler de bulunmuş ve neden bekâr kalıyorsunuz esprisi ile de gündeme gelmiştir.

Bekârların sayısından aslında rahatsızlık duymadığını çünkü şehrimiz de bunun üzerinde birçok çalışmalarında gerçekleştiğini bildirerek evlenmek isteyeneler yuva kurmak isteyenlere de yardımcı olacaklarını belirtmiştir.

Başkan Ergül özelikle son günler de hava şartlarının yoğun bir sertlik de gerçekleştiğini belirterek Karla mücadelesinin de her geçen gün arttığını belirtmiştir. Karla mücadele konusun da ekip sayısını arttıran ve bu mücadeleye destek veren birçok araçlar ile de daha hızlı çalışma sergilediğini belirtmiştir.

Başkan Ergül gençlerin maddi durum konusunda mı evlenmek istemediğini araştırarak işsizlik oranına da büyük ölçekte katkı sağlayacak olan yeni alanlar geliştirmesine de vesile olmuştur böylelikle gençlerin işsizlik oranını düşürmesi ile birlikte yuva kurma çabası içerisine girenleri rahatlatan birçok projesini de kamuoyuna bildirmiştir.

Turizm kültürünün en iyi hale getirilmesini amaçlayan ve bekâr gençlerin de bu iş istihdamlarındanyaralanarak maddi durumlarını daha iyi bir konuma getirmesini vurgulayarak çalışmalarına son hız devam ettiğini bildirmiştir. Son zamanlar da yaşanan kurvaziyer gemilerinin de kente daha az geldiğini belirtmesi ile birlikte bu alanda da çalışmalarını hızlandıracaklarını ve turizmin daha yoğun bir hale gelmesini hedeflediklerini belirtmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.