Dolar 32,4707
Euro 34,5512
Altın 2.472,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Genel Sekreterinden Açıklama

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier, medyada çıkan ‘çocuk acil servisi kurulması’ yönündeki haberlere ilişkin basın açıklaması yaptı.

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Genel Sekreterinden Açıklama
16 Aralık 2015 13:13

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier, medyada çıkan ‘çocuk acil servisi kurulması’ yönündeki haberlere ilişkin basın açıklaması yaptı.

Yazılı metin ile kamuoyunu bilgilendiren Delier, medyada Sinop Atatürk Devlet Hastanesine “Çocuk Acil Servisi” kurulması ile ilgili haberlerin yer alması üzerine açıklama yapmaya gerek duyduklarını belirterek “Sinop Atatürk Devlet Hastanemizde halen 3 Çocuk Hastalıkları uzmanı hizmet vermektedir. Acil durumlarda çocuk uzman hekim değerIendirmesi gerektiğinde çağrı yönlendirme sistemi kullanılarak hekimlerimiz gerekli müdahale ve tedaviyi yapmaktadır. Hastanemizde çocuk hastalar için acil serviste 2 yataklı çocuk müşahede odası bulunmaktadır. Aynı zamanda çocuk hastalarımızın da muayene edildiği 3 poliklinik odası mevcuttur.” dedi.

Delier açıklamasının devamında her türlü tedbirin alındığını belirterek “Çocuk hastalarımızla ilgili mağduriyet yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bununla birlikte ilimizde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı sayının artırılması için Bakanlığımız yetkilileri ile gerekli görüşmelerde bulunulmuştur.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  1. ibrahim dedi ki:

    Alper bey sizler yönetici gözü ile görüyorsunuz biz ne zaman hastaneye gitsek 2 çocuk doktorunu bir görmüşlüğümüz yok denilecek kadar azdır. Türkiyenin her yerinde olan imkanlar neden burada yok sizde halka hizmet bumudur bizde sinoplular kalkınma bekleriz sizinle sağlıkta ne kadar kalkınılırsa artık.

  2. Semih dedi ki:

    Sayın sekreter hastaneye fazla uğramıyor herhalde ne çocuğumuzu hastaneye getirsek saatlerce milletle boğuşuyoruz. Ne randevu saatine bakan var ne çocuğa bu bütün polikliniklerde aynı. Daha sıra ile hasta kabul etmeyi beceremiyor.