Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sinop'a 300 Yataklı Yeni Hastane

Kıymetli Hemşehrilerim,

Sinop'a 300 Yataklı Yeni Hastane
Aslan Özdemir
26 Ağustos 2014 17:49

AK Parti Kadroları olarak ülke genelinde sürdürülen hizmet odaklı siyaset anlayışından ilçelerimizle birlikte bütün İlimizin en iyi şekilde faydalanmasını sağlamak için yoğun mesai sürdürmeye devam ediyoruz. İlimizin ulaşımda aldığı üst düzey hizmete eğitim ve spor tesisleri yatırımlarıyla devam ettik..

Hayrettin Kaya

Bu yıl ise sağlık yatırımları yılımız oluyor. İl genelinde norm kadrolarımıza göre rekor sayıda doktorla hizmet verdiğimiz 2014 yılında, Ayancık ve Durağan Devlet Hastanelerimizin inşaatları başladı, tüm hızıyla devam ediyor.. Boyabat Devlet Hastanesinin projesi bitti.. En kısa sürede ihale süreci başlayacak ve nihayet uzun zamandır gündemimizde olan Sinop Merkez 300 Yataklı Hastanemiz için de karar verildi. Mevcut Hastanemizin olduğu alana Yeni, her türlü ihtiyacımızı karşılayacak, iki ve tek yataklı odalardan oluşan modern bir hastane yapılacak. Proje ihalesi gerçekleştirildi. En kısa sürede yapımına da başlanacak inşallah.

Gerek personel, gerekse yatırım hizmetleri alanında bizlere her türlü desteği sağlayan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, Sağlık Bakanlığının değerli Bürokratlarına ve bu hizmetleri en iyi şekilde takip eden, İl Müdürü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Başhekimlerimiz ve bütün sorumlu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Daha iyi, daha güzel hizmetler için Durmak Yok Yola Devam diyorum…
Hayırlı olsun dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum…

İçişleri Kom. Başkanı,
Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.