Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Sinop 7 Haziran’da tarih yazacak

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sinop’tan ayrılmasından sonra Milletvekili adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sinop 7 Haziran’da tarih yazacak
Aslan Özdemir
23 Mayıs 2015 16:39

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sinop’tan ayrılmasından sonra Milletvekili adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hayrettin Kaya

 

Gerze’de esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam eden Cengiz Tokmak, “Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu, Sinop’lu nöbet verildimi nöbeti terketmez. 7 Haziran'da nöbeti tutmaya, 2-0 yapmaya varmıyız? diye sorduğunda; 7 Haziran’da yeniden tarih yazmaya varım diyen Sinop’umuzdan son derece mutlu bir şekilde ayrıldı. Coşkulu ve heyecanlı mitingimiz Sinop’ta 2 de 2 nasıl yapılırın müjdecisi olmuştur. Bize durmak değil çalışmak yaraşır. Bu gün Gerze’deyiz menzile giden yolda durmak yok yola devam” dedi.

 

Dikmen’de seçim çalışmalarına devam eden Nazım Mavış ise; “AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu; mutlu insanlar diyarı Sinop’umuzla, hemşerilerimizle, coşkulu ve muhteşem bir atmosferde bir araya geldi. Bizleri onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ederiz.
 

“Bizler gücümüzü önce Hakk’tan sonra halktan alıyoruz. Siyasetin öznesi halktır” bu şiarla siyaset yapıyoruz diyerek düşüncelerini ifade eden Nazım Maviş; “Başbakanımıza söz verdik. Karadeniz’in Küre Dağları şahid olsun. Sinop’un Dranaz Dağları şahid olsun. Sinop’lular bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya söz verdiler. 7 Haziran'da Yeni Türkiye'yi, Yeni bir destanı SİNOP'ta birlikte yazacağız inşaallah” diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerine AK Parti Milletvekili adayları ile birlikte ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Sinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacakSinop 7 Haziran’da tarih yazacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.