Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 16°C

"Sınıfta Kaldın Ayhan Ergün"

Belediye Başkan Adayı Seyhan Sabri Sarısoy, partisinin mitinginde konuştu.

"Sınıfta Kaldın Ayhan Ergün"
28 Mart 2014 20:26

Partisinin mitinginde konuşan Ayancık CHP Belediye Başkan Adayı Seyhan Sabri Sarısoy çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Miting konuşmasında sık sık mevcut Belediye Başkanı Ayhan Ergün'den bahseden Sarısoy; "Şimbi bi' daha Ayancık" diye oy isteyen AKP'li Belediye Başkanı Ayhan Ergün, gençlere o zaman iş ve aş getireceğini söylüyordu. Yani ilk vaadi Gezer Terlik Fabrikalarının Ayancık'a kurulacağının sözünü vermek oldu. Fabrikayı nereye kurdu biliyor musunuz?" dedi.

"İş Sözü Vermedim Diyor"
Bu konudaki konuşmasına devam eden Sarısoy şunları söyledi; "Kendisine soruyorum 'iş sözü veriyormuşsun başkan' diyorum. 'Hayır ben vermedim' diyor. Gençlere diyorum ki hanginize iş sözü verdiyse gidin bugün sorun, elinden belge alın, yarın yine aldatılmış olacaksınız. Bir beş yılınız daha geçmiş olacak.

"Sınıfta Kaldın"
Ayancık Belediyesi'nin borçlarına da değinen Sarısoy, Ayhan Ergün'ün asıl mesleğini ve borçlarını şu şekilde değerlendirdi "Esas mesleğin muhasebecilik ama sen muhasebe dersinden sınıfta kaldın Ayhan Ergün" 

Sarısoy, Ayancık HES'e Değindi
"Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre ile olur. Bizler için çevre Ayancık'ın ve çocuklarımızın geleceği demektir. Soruyorum, Ayancık HES inşaatının yapımında inşaat ve yıkıntı atıklarının atılmasında yönetmeliğe ve yasalara uyulmamıştır. İnşaat yapımında 500.000 ton harfiyat toprağı çıkacağı ve çıkan harfiyatın 25.000 kamyon seferi ile depolanla alanlarına taşınacağı belirtilmesine rağmen hiçbir önlem alınmadan gelişi güzel dökülmüştür.

Ayancık Belediyesi bu duruma neden göz yummuştur? Çevre duyarlılığı olan insanların seslerine neden kulak vermemiştir. Bu mudur sizin Ayancık sevdanız? Yoksa Ayancık HES'ten bir şeyler mi aldınız? 

"Meydanın Açılışı Yapılmadı"
Şuan toplandığımız meydan 3 defa yapıldı. Açılış ve reklam fırsatını hiçbir zaman kaçırmayan Ayhan Ergün, farkındaysanız meydanın açılışını yapmadı. Meydanın açılışının yapılmamasının nedeni eski halinden kötü olması mı? Yoksa taşıdığı isminden dolayı mı? Yoksa Kaymakamlık tarafından yapılan bu görkemli Atatürk anıtından dolayı mı?

Kaynak : Ayancık Gazetesi – İçeriğin izinsiz ve kaynak göstermeden kullanılması yasaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.