Dolar 32,5067
Euro 34,8128
Altın 2.490,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Sıcak Havalar Ne Zaman Gelecek? – Son Hava Durumu Tahminleri – (26/01/2016) -!

Sabah saatlerine doğru olarak Anadolu yakası içerisinde etkisini göstermiş olan kar yağışı, ilerlemekte olan saatler ile Avrupa yakasında da kendini hissettirmeyi büyük oranda yansıtmıştır..

Sıcak Havalar Ne Zaman Gelecek? – Son Hava Durumu Tahminleri – (26/01/2016) -!
26 Ocak 2016 00:30

Sabah saatlerine doğru olarak Anadolu yakası içerisinde etkisini göstermiş olan kar yağışı, ilerlemekte olan saatler ile Avrupa yakasında da kendini hissettirmeyi büyük oranda yansıtmıştır.

Ümraniye, Üsküdar’ın yüksek kesim yerlerindeki gibi mevkilerin beyaz olduğu gözlemlenme durumunda iken, ulaşım durumunda ise aksaklık yaşanmadığı da görülmüştür. Fakat bu sıralar içerisinde köprülerde Avrupa yönünde yoğun bir trafik mevcut durumdadır.

Gün içerisinde saat 07.00 itibari ile kar yağışı Avrupa yakasında birden fazla ilçede etkisini gösteriyor ve hava sıcaklık durumu ise 0 dereceyi gösteriyor.

Yapılmış olan son değerlendirme durumuna yönelik olarak Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Batman, Mardin ve Siirt çevreleri ile yarın (Salı) Marmara’nın kuzey ve batısının kar yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçecek olduğu tahminler arasında yer almaktadır.

İç ve doğu kesimleri içerisinde 2 ila 6 derece azalacak olduğu tahmin edilmektedir.

Genellik ile kuzey yönler tarafından hafif ara sıra orta kuvvet ile, Güney Ege kıyıları, İç Anadolu’nun güneyi, Doğu Anadolu’nun güneybatısı, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ve Akdeniz’de kuvvetli olarak (30-60 km/s), Batı Akdeniz kıyılarında bölge bölge kısa zamanlı sert fırtına (50-70 km/s) şeklinde oluşması beklenmektedir.

Sabah ve gece saatleri sırasında iç ve doğu kesimleri yerlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklenmesinden dolayı oluşabilecek olan olumsuzluk durumlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekli olduğu bildirilmektedir.

Karadeniz’in iç kesimleriyle Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu bölgelerinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlar içerisinde çığ tehlikesi riski bulunmasından dolayı yaşanabilecek olan negatif durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte olarak bildiriliyor.

TAHMİNİ HAVA DURUMU İSE ŞU ŞEKİLDEDİR:

BURSA Parçalı çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinde hafif kar yağışlı 3

EDİRNE Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Salı) il geneli kar yağışlı 2

İSTANBUL Parçalı çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinde Anadolu yakası hafif , yarın (Salı) il geneli aralıklı kar yağışlı 3

SAMSUN Çok bulutlu ve kar yağışlı 1

TRABZON Çok bulutlu ve kar yağışlı 0

ERZURUM Çok bulutlu ve kar yağışlı -8

HAKKARİ Çok bulutlu ve kar yağışlı -2

DIYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 1

GAZIANTEP Parçalı bulutlu 1

İZMİR Parçalı bulutlu 6

ADANA Parçalı ve az bulutlu 7

ANTALYA Parçalı ve az bulutlu 9

ANKARA Parçalı ve az bulutlu -4

SİNOP Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.