Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Seyit Ali Çetin; Hedef Yeni Anayasa, İleri Demokrasi ve 400 Vekil

Ak Parti Sinop Milletvekili aday adayı Seyit Ali Çetin, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler ve gelecek için iddialı konuştu.

Seyit Ali Çetin; Hedef Yeni Anayasa, İleri Demokrasi ve 400 Vekil
30 Mart 2015 10:53

Ak Parti Sinop Milletvekili aday adayı Seyit Ali Çetin, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler ve gelecek için iddialı konuştu.
 

Genel Seçimler için takvimler yaklaşıyor. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği genel seçimleri öncesi aday adaylarında da hummalı bir çalışma söz konusu. Sinop’ta da Ak Parti’nin milletvekili aday adaylarından birisi olan Seyit Ali Çetin, aday adaylık müracaatından sonra gerçekleştirdiği çalışmaları ve seçimler ile ilgili düşüncelerini açıkladı. “20 Şubat tarihinde Ak Parti’den aday adaylık müracaatımdan sonra yapmış olduğumuz çalışmalarımızda ekibimizle beraber tüm Ak partili ve tüm dava dostlarımdan almış olduğumuz güç birlik beraberlik ve Yüce Rabbimizin izni ile Ak Partimizden iki milletvekili çıkartacağımıza inanıyoruz” diyerek seçimler için iddialı konuşan Çetin; “Sinop’u ve bölgemizi iyi biliyoruz. Bundan dolayı aday adaylığı sürecinde Sinop ve bölge halkı ile beraber oldum. Allah nasip kısmet eder de mecliste Sinop’u hem de bölge halkımıza hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşayacağım. Ne demiş Peygamber Efendimiz ‘İnsanlara merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez’.” diye konuştu.
 

AK SİYASET YAPAN VEKİL OLMAYA SÖZ VERİYORUM

Sinop siyasetinde temiz ve Ak siyaset yapan vekil olmaya söz verdiğini kaydeden Çetin; “En büyük projelerimiz STK’larla birlikte hareket etmek olacaktır. STK’lar kentimizin gündemini belirleyen kanaat önderleri konumundadır. Ne kadar güç birliği içerisinde olursak o derece gücümüz daha fazla artacaktır. STK’lar bir şehrin adeta lokomotifi velinimetidir. Yapılan temayül yoklamalarında sivil toplum kuruluşlarının görüşleri ile ve şahsıma gösterilmiş teveccühler ile komisyon mülakatları gibi çalışmaları tamamlamış bulunmaktayız. Bununla ilgili olarak ta nihai kararı sayın genel başkanımız ve başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve teşkilatı tarafından verilecektir. İnşallah bu güne kadar yapmış olduğumuz aday adaylığı tanıtım sürecinde de memleketimizin sorunları ile ilgili olarak halkımızdan almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda memleketimize hizmet etmek için elimizden geldiği kadar var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

7 HAZİRAN’DA TARİHİ BİR GÜN YAŞANACAKTIR

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu günden bu yana ilk kez 7 Haziran’da tarihi bir gün yaşanacağına dikkat çeken Seyit Ali Çetin; “Amacımız daha güzel ve daha iyi bir demokrasi Başkanlık Sistemi ve 400 milletvekili ile Ak Partimizin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu tarihten bu yana, ilk kez 7 Haziran’da tarihi bir gün yaşanacaktır. Bu seçimler ülkemiz için ya yolumuza taş koyacakların ya da millet yoluna baş koyanların seçimi olacaktır” dedi.

SİNOP VE SİNOPLUNUN ANKARA’DAKİ YENİ YÜZÜ OLACAĞIM

Son olarak, bu şehirde ticaret yaptığını, yeri gelip işçi yeri gelip işveren de olduğunu kaydeden Çetin; “Ben bu şehirde ticaret yapıyorum. İşçi de oldum işverende. Ticarette de güler yüz ile insanlara hizmet ettiğime inanıyorum. Bunun meyvelerini aday adaylığı müracaatımdan önce yapmış olduğum esnaf gezilerinde ve ilçelerde yapmış olduğum görüşmelerde bu şehre daha fazla hizmet edebilirim diye çıktığım bu yolda ancak ve ancak bir vekil olarak bu memlekete daha fazla hizmet edeceğime inandığım için bu yola çıktım. Şayet milletvekilliği makamına Allah nasip kısmet ederse her kesime kucak açacağım. Sinop ve Sinoplunun Ankara’daki yeni yüzü olacağım” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Emrah GÜNEY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.