Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Seyhan Sarısoy'un Öğretmenler Günü Mesajı

Ayancık Belediye Başkanlığı CHP adayı Seyhan Sarısoy'un öğretmenler günü mesajı

Seyhan Sarısoy'un Öğretmenler Günü Mesajı
24 Kasım 2013 20:54

Ayancık Belediye Başkanlığı CHP adayı Seyhan Sarısoy 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Seyhan Sabri Sarısoy mesajında şu sözlere yer verdi;

"Öğretmen demek; yenilik ve güzelliğe giden yol demektir. Öğretmen demek; çağdaş laik ve tam bağımsız Türkiye şiarına gönül vermek demektir. Öğretmen demek; milli ve manevi değerlerine ölesiye bağımlı geçmişine saygı ile bakan, geleceğine güvenle adım atan bilgi ve birikim demektir. Ve de bunları hayata geçirmektir.

Öğretmen demek; sevgi, anlayış ve hoşgörü demektir. Öğretmen demek; bildiği ve inandığı Mustafa Kemal'in aydın yolundan sonsuza yürüyecek bir nefes demektir. Öğretmen demek, vatanın bir karış toprağının canı pahasına korunması, gerektiğinde onun için can vermesi demektir. Ve öğretmen demek; bir tatlı tebessüm, bir sıcak ilgi ve anne ile baba şefkatinin diğer yarısı demektir.

Üzerimde emeği olan tüm öğretmenlerimin, öğretmen büyüklerimin ve tüm meslektaş arkadaşlarımın Öğretmenler gününü saygı, sevgi ve Atatürkçü samimiyetimle kutlar, daha nice yıllarda Cumhuriyetimizle sonsuza diyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.