Dolar 32,4513
Euro 34,7535
Altın 2.443,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Şenol Güneş: Sizden tek şey istiyorum o da…

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, antrenmanlarda öğrencilerini sık sık uyararak onlardan çok çalışmalarını istedi.

Şenol Güneş: Sizden tek şey istiyorum o da…
2 Ağustos 2016 09:48

Avusturya kampını tamamlayarak Türkiye’ye dönen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in gelecek sezonki taktik şifresi belli oldu. Şenol Güneş, kamptaki çalışmalar boyunca oyuncularına hız konusunda özel telkinler verdi.

HIZLI DÜŞÜN HIZLI OYNA

Taktik maçlar ve toplantılarda sürekli futbolcularını uyaran Güneş, geçen sezondan çok daha hızlı futbol oynamaları gerektiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanları sık sık keserek, “Top size gelmeden siz o topu kime vereceğinizi düşüneceksiniz. Hızlı düşün, hızlı oyna” uyarılarında bulundu.

MAÇLARDA BİLE TEK PAS İSTİYORUM

Takım halinde savunma ve takım halinde hücum mantığından uzaklaşmamak gerektiğini üstüne basa basa söyleyen siyah-beyazlı teknik adam “Top rakip alandayken, aranızdaki mesafeyi ve dizilişi bozmadan topun olduğu yere duvar örün. Rakip bizim yarı sahamıza gelmeyecek. Hücumdayken çok koşarak boşa çıkacaksınız. Topu ayağınızda tutmayacaksınız. Sadece antrenmanlar değil maçlarda bile tek pas istiyorum. Oyun durmayacak gibi gözükecek. Böyle oynarsanız daha az yorulursunuz” ifadelerini kullandı.

TEK ŞEY İSTİYORUM ÇOK ÇALIŞIN

Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularına sürekli olarak çok çalışmaları gerektiğinden bahsetti. Avusturya kampı boyunca hedeflerini öne çıkaran Güneş, antrenmanların önemine değinip, “Seneye işimiz çok kolay değil. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi’ni birlikte götüreceğiz. Geçen sene şampiyon olduk ama yeni sezonda hem şampiyon olmalı hem de Avrupa’da yolumuza devam etmeliyiz. Sizden tek bir şey istiyorum; çok çalışın. Çok çalışmadan başarılar gelmez” dedi.

(Skorer)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.