Dolar 32,5065
Euro 34,8132
Altın 2.485,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Seksenler 184. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Seksenler 184. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Seksenler’in yeni bölümünde yaşanacaklar…

Seksenler 184. Bölümünde Neler Yaşanacak?
13 Mart 2016 21:22

Seksenlerde macera tam gaz devam ediyor. Ergun, Nazlı’ya olan aşkından her yolu deniyor. Nurten hanımla hasta bakıcı Hayati arasındaki yakınlaşma ise dikkatlerden kaçmıyor. Şahin ise Elvan’a kavuşmak için büyük bir oyunun içinde. Gülden’in babası Muzaffer’in kaybolması ise tüm mahalleyi korkutmaktadır.

Ergun, aşkına kavuşmak için ssklı bir işte çalışmak için uğraşmasa da işleri bir türlü yolunda gitmiyor. Belediye Başkanı Mustafa’nın yanına bir yardımcı aradığını duyunca belediyede olduğunu düşünerek hemen atılır. Ancak hesaba katmadığı bir konu vardır. Mustafa Belediye için değil manav için çalışacak birini aramaktadır. Ergun’un hayalleri yine yıkılır.

Şahin ise Sami’nin kızı Elvanı vermeyi kabul etmesi üzerine iyice heyecana kapılmıştır. Bir plan yapar ve iki tarafında haberi olmadan Sami ve ailesini Fehmilere çağırır. Fehmilere ise Samilerin gelmek istediğini söyler. Şahin tam hayallerine kavuşacak iken Elvan’ın annesinin ansızın çıkıp gelmesi ile hayalleri yarım kalır.

Sami’nin kardeşi ise annesinin tarlalarını satmak ve parasını almak istemektedir. Heyecan dolu bu mahallede her cumartesi yeni bir serüven sevenleri ile buluşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.