Dolar 32,5355
Euro 34,8134
Altın 2.425,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Sedat Karayücel’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Karayücel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Sedat Karayücel’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
10 Ocak 2016 13:50

Sinop Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Karayücel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Karayücel mesjında şu sözlere yer verdi: Demokrasinin temel unsurlarından birisi de, hiç şüphe yoktur ki, özgür bir basının varlığı demokratik toplum olmanın da bir gereğidir.

Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme, her şart altında toplum yararını gözetme sorumluluğu vardır. Bu yaklaşımın halkımızın basınımıza güvenini sürekli kılacağı gibi basınımızın itibarını da daha yukarılara taşıyacağı muhakkaktır.

Mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen, üstün bir çabayla topluma hizmet eden basın çalışanlarının haklarının korunmasını ve daha iyi imkânlara kavuşturulmalarını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle her türlü zorlu şartlarda son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini de titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran, başta şahsım adına ihtiyaç duyduğumda desteklerini benden esirgemeyen özellikle yerel basın mensubu çok değerli arkadaşlarım olmak üzere tüm basın mensuplarımızın ve çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.