Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

SAYDER’in Yeni Başkanı Şükrü SÖNMEZ

Sinop ili Ayancık ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAYDER) 5. Olağan kongresi yoğun bir katılımla Bayrampaşa’da bulunan dernek merkezinde yapıldı.

SAYDER’in Yeni Başkanı Şükrü SÖNMEZ
Aslan Özdemir
28 Ocak 2019 18:26

Sinop ili Ayancık ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAYDER) 5. Olağan kongresi yoğun bir katılımla Bayrampaşa’da bulunan dernek merkezinde yapıldı.

Hayrettin Kaya

Kongreye Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Başkanı Engin KIRMIZIGÜL, Sindef genel sekreteri Tekin AKSOY, Ayancık Aşağıköy muhtarı Cemil YILMAZ, Ayancıklı işadamı Recep ÇELİK, Yılmaz UYGUN, Hüseyin YALÇIN, Hasan AÇIKGÖZ, siyasi parti ve STK Temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Tek liste olarak yapılan kongrede Başkanlığa Şükrü SÖNMEZ seçilirken; Yönetim kurulu asil üyeliklerine ;Asım SÖNMEZ, Emre SÖNMEZ, Onur VURAL, Orhan YÜKSEL, Lütfi VURAL, Yasin KÖSE, Yedek üyeliğe Ercan SÖNMEZ, Recep VURAL, Murat ŞENTÜRK, Ergül SÖNMEZ, Muhammet AKIN, Onur YÖRÜK, Erdi ÇIRACI, Denetleme kurulu asil Haydar SÖNMEZ, Ertuğrul GÜLER, Tekin AKSOY, Denetleme kurulu yedek Naim ÇELİK, Vedat AKIN, İsmail GÜLER, Sindef delegeliğe Şükrü SÖNMEZ, Haydar SÖNMEZ, Ertuğrul GÜLER, Tekin AKSOY, Samet SÖNMEZ, Yasin KÖSE Seçildi.

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Şükrü SÖNMEZ “İnsanlar kaderleriyle doğarlar, umutlarıyla yaşarlar ve yaptıklarıyla anılırlar. Biz yaptıklarımızla anılmak için elimizden geleni yapacağımıza , kısa sürede güzel projelere ve faaliyetlere imza atacağımıza inanıyoruz. Bu güzel günde çok değerli vaktinizi bize ayırdığınız ve bize güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi. Türkan KARABAŞ

SAYDER'in Yeni Başkanı Şükrü SÖNMEZ SAYDER'in Yeni Başkanı Şükrü SÖNMEZ SAYDER'in Yeni Başkanı Şükrü SÖNMEZ

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.