Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Şarkikaraağaç’ta Yangın Çıktı! 10 Yaşındaki Nur Yaşamını Yitirdi!

Isparta ilinin Şakirkaraağaç ilçesinde 2 katlı evlerinde meydana gelen yangın dolayısıyla 2 kardeşi ve babaannesiyle beraber ağır yaralı bir şekilde kurtarılan 10 yaşında olduğu belirtilen Ayşe Nur Böcek, tedavi için sevk edildiği Kocaeli’de bulunan hastanede hayatını kaybetti.

Şarkikaraağaç’ta Yangın Çıktı! 10 Yaşındaki Nur Yaşamını Yitirdi!
1 Ağustos 2016 21:25

Isparta ilinin Şarkikaraağaç ilçesinde 2 katlı evlerinde meydana gelen yangın dolayısıyla 2 kardeşi ve babaannesiyle beraber ağır yaralı bir şekilde kurtarılan 10 yaşında olduğu belirtilen Ayşe Nur Böcek, tedavi için sevk edildiği Kocaeli’de bulunan hastanede hayatını kaybetti.

Isparta ilinin Şarkikaraağaç ilçesine bağlı olduğu belirtilen Belceğiz Köyü’nde saat 02.30 sularında Ramazan Böcek’in babası, annesi ve ailesiyle beraber hayatını sürdürdüğü 2 katlı evde henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Çocuklar 14 yaşındaki Emine Böcek, 13 yaşında olduğu belirtilen Mehmet Nuri Böcek ve 10 yaşındaki Ayşe Nur Böcek’in bulunduğu odada başlayan yangın, zaman geçtikçe büyüdü. Duman ve alevleri görenler ilk olarak itfaiye ardından ise sağlık ekiplerine durumu bildirdiler.

Baba kurtulmayı başardı! 

Yangın çıkan evden kurtulmayı başaran baba Ramazan Böcek ve diğer yakınları, babaanne 54 yaşında olduğu ifade edilen Ayşe Böcek ile Emine, Ayşe Nur ve Mehmet Nuri Böcek’i büyüyen alevlerin arasında kurtarmayı başardı. 2 katlı evde meydana gelen yangın Çarıksaraylar, Şarkikaraağaç ve Çiçekpınar’dan gelen itfaiye ve arazözlerin yardımıyla beraber söndürüldü.

10 yaşındaki Nur kurtarılamadı!

Meydana gelen yangının ardından evin artık kullanılmaz bir hale geldiği belirtilirken, yangında yaralanan kişiler bölgeye gelen ambulanslarla beraber hastaneye götürüldü. Durumu ciddi olduğu belirtilen Emine Böcek’in Isparta iline, 10 yaşındaki Ayşe Nur Böcek’in ise ambulans helikoplerle ilk olarak Isparta, sonrasında ise Kocaeli’ye sevk edildiği öğrenildi. Kocaeli’de bulunan Yanık Tedavi Merkezi’ne götürülen 10 yaşındaki Ayşe Nur Böcek, doktorların tüm müdahalesine karşın hayata gözlerini kapattı.

Çocukların, yangının kaldıkları odanın kapısında başlaması sebebiyle dışarı çıkmayı başaramadıkları ifade edilirken, babaanne 21 yaşındaki Ayşe Böcek’in ise meydana gelen yangından kaçmaya çalıştığı esnada düşüp yaralandığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.