Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ŞANLAN, YETKİLİLERE SESLENDİ!

İYİ Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, yapımı devam eden Gelincik İlköğretim okulu inşaatında spor salonunun olmadığını söyledi.

ŞANLAN, YETKİLİLERE SESLENDİ!
10 Şubat 2024 15:36

Geçtiğimiz aylarda, yıkılan Gelincik İlköğretim okulu için birçok açıklama yapan ve inşaat alanını her fırsatta yerinde inceleyen Şanlan, okulun biran önce tamamlanmasını ve konuyu gündemden düşürmeyeceğini dile getirmişti. Şanlan, tekrar söz konusu okul inşaatına giderek, daha önce okul içerisinde bulunan kapalı spor salonunun yıkıldığını ve tekrar yapılmadığını aktardı. Gelincik, Fatih İlköğretim, Atatürk Lisesi, İmam Hatip lisesindeki öğrencilerin ve mahalle sakinlerini spor yapmak için kullandığı bir alan olduğunu, mevcut inşaatın projesine eklenmesi gerektiğini ifade etti. Konuyla ilgili çektiği videoyla Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci’ye seslenen Şanlan, öğrencilerin, velilerin ve mahalle sakinlerinin spor salonunun tekrar yapılması için yoğun talebi olduğunu işaret etti.

“KAMUOYU ADINA TALEP EDİYORUZ”

Gelincik İlköğretim Okulu inşaat sahası alanında incelemelerde bulunduğunu ve söz verdiği gibi takip edeceğini kaydeden Şanlan açıklamasında; “Yıkılan Gelincik İlköğretim Okulu’nun mevcut bir kapalı spor salonu vardı. Öğrenci ve hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde kullandığı, sportif faaliyetlerini gerçekleştirdiği bir alandı. Lakin yeni yapılan inşaat projesinde bu spor projesi ne yazık ki bulunmamaktadır. Hızlıca bir çalışma yapılarak, proje kapsamına alınmasını buradan kamuoyu adına talep ediyoruz.”

“ANAOKULU VE KREŞTE BU BÖLGENİN İHTİYACI”

Daha öncede gündeme getirdiğimiz, anaokulu ve kreş ihtiyacının da bu bölgede olduğunu söylemiştik. Gelincik İlköğretim Okulu arazisi 12 bin metre kare alan kapsamaktadır. Bu arazi üzerine hem kapalı spor salonu, hem de tam kapsamlı bir anaokulu ve kreş yapılması gayet mümkündür. Buda hemşehrilerimizin talebidir. İlimizi başarıyla temsil eden Hentbol takımı da Gelincik İlköğretim okulu imkanlarıyla yetişmiştir. Ayrıca Gelincik Okulu bünyesinden iki tane de kulüp bulunmaktadır. O yüzden buradaki spor salonu bölgedeki tek salondur. Bölge için çok önem arz etmektedir. Bununla ilgili öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin yoğun bir talebi var. Bu talebi başta Sayın Valimiz olmak üzere, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm yetkililere duyuruyoruz. Gelincik’te bir kapalı spor salonu ihtiyacı hayati bir önem arz etmektedir.” diye konuştu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.