Dolar 32,4560
Euro 34,7804
Altın 2.479,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Samsung Galaxy S7 yenilikler ile beraber geliyor

Samsung Galaxy S7 modellerinde yer almasının planlandığı bazı yenilikler neler olacak? Samsung Galaxy S7 modelleirnde neler var?

Samsung Galaxy S7 yenilikler ile beraber geliyor
15 Şubat 2016 07:04

Samsung Galaxy S7 modellerinde yer almasının planlandığı bazı yenilikler neler olacak? Samsung Galaxy S7 modelleirnde neler var?

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7’nin resmen tanıtılmasına artık bir haftadan da daha az bir süre kalmış durumda. Son olarak fiyatı ve sahip olduğu duvar kağıtları gün yüzüne çıkanGalaxy S7’nin artık hemen hemen tüm detaylarını biliyoruz. Ancak tabii ki cihazın sızıntıları hala gelmeye devam ediyor.

Bu anlamda bugün cihazın altın ve siyah renkli modellerinin önlü-arkalı görüntülerini sızdırdı. Bu modellere ek olarak cihazın bir de gümüş renkli versiyonunun olacağını belirtelim. Aşağıda cihazın bu yeni sızan görsellerine ulaşabilirsiniz.

Diğer taraftan 21 Şubat’ta açıklanacak olan Galaxy S7, 10 Martitibariyle satışa sunulmuş olacak.

Galaxy S7 ile ilgili tüm detaylara bu sayfamız üzerinden erişebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.