Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Samsung Galaxy S7 Teknoloji Piyasasına Çıkıyor! İşte Yeni Cihazın Çıkış Tarihi Ve Yeni Eklenen Teknik Özellikleri

Teknoloji devi Samsung’un Mart 2016 tarihi içerisinde duyuracak olduğu üst seviye akıllı cihazı için ilk test çalışma durumu başlamış halde olduğu öğrenildi..

Samsung Galaxy S7 Teknoloji Piyasasına Çıkıyor! İşte Yeni Cihazın Çıkış Tarihi Ve Yeni Eklenen Teknik Özellikleri
30 Ocak 2016 10:17

Teknoloji devi Samsung’un Mart 2016 tarihi içerisinde duyuracak olduğu üst seviye akıllı cihazı için ilk test çalışma durumu başlamış halde olduğu öğrenildi.

Samsung Galaxy S serisi ile ciddi bir başarıya imza attığı herkes tarafından görüldü. Apple ile liderlik yarışı içerisinde önemli bir koz olarak elde tutulmakta olan S serisi son olarak S6 modeli ile ciddi boyutta bir satış rakamı elde ettiği gözükmektedir.

Galaxy S4 – Mart 2013 tarihinde, Galaxy S5 – Mart 2014 tarihinde, Galaxy S6 – Mart 2015 tarihinde, Galaxy S7 – çıkış tarihi 2016 Mart olarak belirlenmiştir.

Akıllı cihaz sektörü içerisinde özellikleri ile göz doldurmakta olan S serisi, Galaxy S7 modeli içerisinde de gelişmiş özelliklere sahip olacağı belirtildi.

Samsung bellek konusu olayında ki tutumunu vurgulanmıştı. LDDR4 8GB uydurma olacağını bellek modülleri 4 GB RAM Box . Şu an ise biraz daha gelişmiş çipleri LDDR4 sadece ama 6 GB RAM sığacak olan “düşük nano ölçekte” oluşturulmuş olarak görülecek.

Samsung Galaxy S7’nin 4K ekran çözünürlük özelliğine sahip olması beklenmektedir. 5.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak S7, QHD ekrana sahip Super AMOLED ekran teknolojisi ile gün yüzüne adım atacak. Yazılım teknolojisi olarak ise Android 6.0.x güncelleme durumu ile teknoloji piyasasına adım atması planlanmaktadır.

Gerçek bir Octa-Çekirdekli 3.X GHz işlemci 3D 4K çözünürlüklü ekran veya 5.2 inç ölçme 2K esnek ekran 6GB RAM 30 MP ultra düşük ışık hassasiyeti sensörü Ultra Hızlı Parmak İzi Sensörü dedektif Mini Projektör Süper hızlı şarj pil (süresi 5 Dakika Şarj) edilebilirliği ile gerçekten sınırları zorluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.